Haberler

Fenerbahçe'de kazan kaynıyor! 4 futbolcu Ersun Yanal'a baş kaldırdı

Güncelleme:

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan Ersun Yanal'ın kararları takım içerisindeki Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç ve Miha Zajc gibi isimler tarafından da sorgulanmaya başlandı.

Fenerbahçe'de eksiklere rağmen forma şansı bulamayan Tolgay Arslan mutsuz. Bu sezon yedek kulübesine hapsolan Tolgay sakatlığı geçtikten sonra kadroda yer aldığı 10 maçın sadece 3'ünde süre aldı, sonradan oyuna girdiği 3 maçta sadece 5 dakika oynadı.

NEDEN OYNAMADIĞINI SORDU

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; teknik direktör Ersun Yanal ile görüşerek bu konudaki rahatsızlığını dile getiren tecrübeli futbolcu, fiziksel açıdan bir eksikliğinin olmadığını, antrenmanlarda da çok iyi çalıştığını belirterek neden oynamadığını sordu. Teknik heyetin adeta unuttuğu Tolgay'ın düzenli oynamadığı için Ersun Yanal ile arasının da bozuk olduğu gelen haberler arasında.

KASADAN 3.2 MİLYON EURO ÇIKMIŞTI

Geçen sezon ısrarla Tolgay Arslan'ın transfer edilmesini isteyen Ersun Yanal bu sezon tecrübeli futbolcuyu adeta sildi. Sarı-lacivertli ekibe 3.2 milyon Euro'ya mal olan Tolgay bu sezon adeta formayı unuttu. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ve bu sezon ligde ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Tolgay Arslan'ın ligde isabetli şutu dahi bulunmuyor. Tolgay, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bu sezon 90 dakika sahada kaldı ve sarı-lacivertli formayla ilk golünü attı.

3 İSİM DAHA İSYAN BAYRAĞINI AÇTI

Fenerbahçe'de sadece Tolgay Arslan değil yedek kulübesine hapsolan Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç ile Miha Zajc da forma adaleti konusunda isyan bayrağını açtı. Sakat ve cezalı oyuncuların olduğu dönemde dahi teknik heyet tarafından düşünülmeyen 4 futbolcu teknik heyetin forma adaleti konusunda eşit davranmadığını, kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor. 4 futbolcu teknik heyetin formsuz olsa dahi bazı oyuncuları sürekli oynattığını, ancak kendilerine şans vermediğini dile getirdi. Yedek futbolcuların teknik heyete olan güven duygusunun sarsılmaya başladığı öğrenildi. Fiziksel olarak yetersiz oldukları gerekçesiyle oynatılmadığı öğrenilen Miha Zajc ile Ferdi Kadıoğlu fiziksel yetersizlik gerekçesini kabul etmiyor ve fizik olarak takım arkadaşlarından bir eksiklerinin olmadığını vurguluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

MİLLİ TAKIM İÇİN:

Deniz Türüç türk futbolu için önemli bir değerdir, milli takımımızda da gayet başarılı işler yapıyordu, oynatmıyorsanız satın adamı gitsin oynayabileceği bir takıma, Futbolcularımızı köreltmekten vazgeçin !

23
5
yanıtYanıtla
Adana''da:

Sen dürüm ye Tolga napcan oynamayı :) Beşiktaş''ı satanların son haline gülüyoruz :)))))))))))))))))))

10
5
yanıtYanıtla
düşünen insan:

dürüm kafalı işte

yanıt2
yanıt1
KADIKÖYLÜ:

DENİZ TÜRÜÇ, HARY RODRİGES, VEDAT MURİC , EMR BELEZOGLU, BUNLARI TOPCU DIYE ALDIK YA HELAL OLSUN BİZEEEE VALLA, ALİ KOÇ İSTİFA, ERSUN YANAL İSTİFA, BIKTIK ARTIK BIKTIKKK KAÇ YILDIR ŞAMPİYOM OLAMIYORUZ

4
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tolgay iyi bi şey olsa beşiktaşta kalırdı

9
0
yanıtYanıtla
çako üskidar:

bundan fb ye fayda gelmez ismi şikeci ersun ispatlı delilli nerde başarısı ilk yarı sezonu bitiyor yazık fb seyircisine

5
4
yanıtYanıtla
sporsever:

nereden şikeci oldu trabzondanmı olabilir

yanıt0
yanıt0
SARI LACİVERT AŞK:

VEDATA BEL BAĞLAYIP, KUMARBAZ MAX KRUSE Yİ ALIP, FUTBOLDAN ANLAMAYAN ALİ KOÇU TAKIMIN BAŞINA GETİRİRSEK OLACAĞI BU, BİZ ŞAMPİYON OLALIM FALAN FİLAN DERKEN 6SARAY 5. YILDIZI TAKACAK

3
4
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

YETENEKLERİ KÖRELTMEYİN LA, AKILLI OLUN !!!

4
2
yanıtYanıtla
YETERSİZ:

HAKLILAR; ERSUN HOCADA İLERİYE DÖNÜK IŞIK YOK. KOLAY MAÇLARI ZORA SOKAN BİR OYUN TAKTİĞİ VAR , ZAMANINDA VE YERİNDE OYUNCU DEĞİŞTİRMİYOR. YEDEKLERİ KULLANMIYOR. UNUTTUĞU FUTBOLCULAR VAR. SAÇMA SAPAN MAÇLAR KAYBEDER OLDUK . . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title