Haberler

Fenerbahçe'de Islam Slimani 68 Gün Sonra Gol Attı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Islam Slimani, 68 günlük gol orucunu Zenit maçında bozdu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe, Rus temsilcisi Zenit'i Ülker Stadında konuk etti. Mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonundan Ruddy Buquet yönetti.

EN SON GİRESUNSPOR MAÇINDA GOL ATTI

Fenerbahçe'de Islam Slimani 21. dakikada kornerden gelen topa iyi bir vuruş yaparak Fenerbahçe'yi öne geçirdi.Son golünü Türkiye Kupasında 6 Aralık'ta oynanan Giresunspor karşısında gol bulan Slimani, 68 gün sonra ağları sarsmış oldu.

Fenerbahçe'de Islam Slimani 68 Gün Sonra Gol Attı

AVRUPA LİGİNDE 3 GOLÜ BULUNUYOR

Islam Slimani, bu sezon UEFA Avrupa Ligindeki altıncı maçında üçüncü golünü attı; 14 Süper Lig maçında bir golü bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (10)

Kör Tas Atmis Hedefi 12den Vurmus Hesabi:

Bi 68 Gün Daha Beklesin Fenev190:7GOOOOOOOL YER KüME CUMHURiYETiM

11
0
yanıtYanıtla
Zenite basarilar:

Bir 68 gün daha atamazsin ins.

6
5
yanıtYanıtla
BRT:

Fenerbahçemizin dünya starı

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

vallah helal olsun ne golcube adamin isi gol atmak deyilki ortsahada kosmak :)

3
0
yanıtYanıtla
Cezayirli Suluman:

Adama ogretmisler bizimkiler,Yuvarlak Dikdortgene girecek,diye

1
1
yanıtYanıtla
.:

BELEŞE GOL ATTI İŞTE . ÇÖP ÇÖPTÜR .

2
0
yanıtYanıtla
beyzali:

bir futbolcu kötü zamanlar geçirebilir pozisyonu alma ve pozisyon alma durması gereken yerde durmasıyla hiçbir sıkıntı yok sadece fenerbahçe ile birlikte kötü ve şanssız günler yaşadı hiç kimse fenerbahçenin bu günkü durumunu tahmin edemezdi silimanide böyle kötü bir başlangıç yaptı ama kendine gelirse hakikaten gol ve goller atacağına inanıyoruz o zaman bu klavye fareleri ne utanır inşallah

0
0
yanıtYanıtla
adsız:

fenerbahçe umarım deplasmanda gol atabilir yoksa buradan çıkması bu skor ile maalesef imkansız (Galatasaraylıyım ama avrupada türk takımını daima desteklerim)

0
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Süleyman golmu atmis.. birakin bu esek sakalarini atmişsada kesin o topa vurmamis top ona carpmis gol olmus..

0
0
yanıtYanıtla
erol:

gol atsada boş, hemen gönderilmeli, takım her maçta bir kişi eksik oynamak zorunda değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title