Haberler

Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinde bulunan Jailson antrenmana çıkmadı

Güncelleme:

Transfer döneminin flaş ekibi Fenerbahçe'de gönderilmesi planlanan isimlerden Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi planlanan isimlerden Jailson bugün yapılan antrenmana çıkmadı.

Brezilya basınından Globo Esporte, Jailson'un Çin'den bir takım ile büyük ölçüde anlaştığını ve kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılacağını yazdı.

BONSERVİS BEDELİ 5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Jailson için 5 milyon euro civarında bir rakam alacağı ve oyuncunun eski kulübü Gremio'ya da yüzde 20 pay (1 milyon euro) verileceği kaydedildi.

2018'de Gremio ile 4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma yapan Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin ardından bir oyuncusu için daha yüzde verecek. Sarı-lacivertliler, Lazio'ya giden Vedat Muriqi için de Rizespor'a yüzde 15 pay (yaklaşık 2,5 milyon euro) verecek.

63 MAÇTA 4 GOLE KATKI YAPTI

Jailson, 2 sezonda Fenerbahçe'de 63 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Furkank.:

Fenerbahçe''de büyük kriz he :) Adam başka takımla anlaştığı için antremana çıkmadı değil, KATILMADI.

7
1
yanıtYanıtla
adnanbabafb:

haberi başlığı okutuyor :)) başka sitelerde haberi okumama rağmen başlığı merak edip haberi tekrar okudum :))

yanıt1
yanıt0
Adana:

3 gol 1 asist sergilemiş , bizim kaleye bunun yüzünden yedimiz gollerin asistini saysak 15 olur

4
3
yanıtYanıtla
GADDAR:

GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK KRİZ. . SÖRLOTH KRİZİ BİLE BUNUN YANINDA GAZOZ AĞACI !!!!

4
0
yanıtYanıtla
Moğol Komutan Alıncak:

Bu performansa 5 milyon euroyu kimse vermez...

3
0
yanıtYanıtla
Çaykur için:

Normal şartlarda vermez ama işte gel görki misal rize gibi sponsor olduğu takımlar alır muhtemelen sponsorluk şartlarından biride bu

yanıt0
yanıt0
italya:

emin misin:) elmas gibi dünya yıldızı 18 milyona gitti ucuza.

yanıt1
yanıt0
Adana:

Gönderin gitsin bir halta yaramadı zaten

1
1
yanıtYanıtla
VİZYON:

ne trilyonlar verildi. böyle battık. Kaç sms gitti? cocuyu yanalı getirirsen sonuç bu olur. 35lik adamlara yatırım yapıldı. Gençler var oynatsana.

1
1
yanıtYanıtla
ağzı olan çorba içiyor:

adam rahatsız ateşi var ve başı ağrıyor ne yapsın nasıl çıksın antremana

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title