Haberler

Fenerbahçe'de Eski Yıldızlar Maç Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcuları, Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek sahada hünerlerini sergiledi.

Fenerbahçeli eski futbolcular Alex de Souza, Kemal Aslan, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Marco Aurelio, Fabio Luciano, Ali Güneş, Gürhan Gürsoy, Can Arat, Can Bartu Tesisleri'nde kulüp çalışanlarıyla çalışanlarıyla birlikte maçlar yaptı.

Futbol İdari Menajeri Volkan Ballı da maçlarda yer aldı. Maçlar çekişmeli olduğu kadar neşeli de geçti. Eski futbolcular böyle bir organizasyon düzenlediği için kulübe teşekkür etti.

Fenerbahçe'de Eski Yıldızlar Maç Yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Kemal Aslan Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

KSK Lİ MESUT:

Kimileri vatan hainliği yapıp ülkeyi terk etti. Kaçtı. Kimileride paratör mesela hala suriyelileri pardon conconları kandırarak sefa sürüyor...

5
6
yanıtYanıtla
.:

YILLARDIR ŞAMPİYONLUĞUNUZ YOK . TÜRKİYE KUPASI YOK . SENEYE AVRUPA YOK . UEFA DAN KESİN CEZA ALACAKSINIZ 65 MİLYON EUROYU TOPLAMANIZ İMKANSIZ . ZATEN BU SENE KATILAMAYACAKSINIZ . 2 SENEDE UEFA DAN CEZA GELDİMİ 3 SENE GARANTİLENİYOR . ELİNİZDEKİ BU AMATÖR TOPÇULARI KİMSEYE SATAMAYACAK VE BU NEDENLE TRASFERDE YAPAMAYACAKSINIZ . DAHA BİR 5 SENE ŞAMPİYONLUK BEKLEMEYİN . HAYATTAKİ TEK BAŞARISI GS YE YENİLMEMEK ÜZERE KURULMUŞ BİR KAFA YAPISI OLAN KULÜP ANCA BU KADARINA LAYIK OLUYOR İŞTE .

yanıt1
yanıt8
bbb:

concon savunucusu fetönü arkasına gizlenerek himmetlerle nasıl şampuan olduğunuzu fb ye kurulan kumpaslarla şampuanlık aldığınızı otobüsü kurşunlayarak 4. yıldızı elimizden nasıl çaldığınızı iyi biliyor cümle alem sen rahat ol

yanıt9
yanıt1
JÜL SEZAR:

lıgın kalan maclarını Alex de Souza, Kemal Aslan, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Marco Aurelio, Fabio Luciano, Ali Güneş, Gürhan Gürsoy, Can Arat. bu takımla oynayalım. 5 yada 6. bıtırırız.

6
1
yanıtYanıtla
holigan:

fenerol kampanyasından Ali Palabıyık ın hesabına ne kadar yatıyor?

3
4
yanıtYanıtla
trakyalı:

var belgelerinin elinde olduğunu iddia eden albayraka sor o soruyu. . bu bilgi anca onda vardır. selamlar. .

yanıt2
yanıt1
VURAL:

bu kadrodakiler şu an şu haliyle bile olsaydı çoktan şampiyonduk.

4
2
yanıtYanıtla
Fbli:

Şu Takım bile şimdiki takımdan fazla puan alır.

6
0
yanıtYanıtla
Yedek FitboLcu:

Semih kesin yine yedektir :D

5
1
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Öyle değil mi? Samet''de, oradaymış!. . . :)

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title