Haberler

Fenerbahçe'de Eljif Elmas gitti sırada Jailson var!

Güncelleme:

Eljif Elmas'ı Napoli'ye 17,5 milyon euroya satan Fenerbahçe'de bir ayrılık daha bekleniyor. Sarı lacivertli ekibin, Brezilyalı futbolcu Jailson'u 9 milyon euro civarında bir rakama Inter'e satması bekleniyor.

Fenerbahçe bir yıldızını daha satıyor. 180 bin euroya aldığı Elif Elmas'ı bonuslarla birlikte 17,5 milyon euroya Napoli'ye gönderen Fenerbahçe, Jailson'u da çok iyi rakama yine İtalya pazarına gönderiyor. Adres ise; Inter... Orta sahasında büyük zenginlik bulunan ve bazı oyuncuları göndermeyi planlayan Ali Koç yönetimi, hesapta olmayan güzel bir tabloyla karşı karşıya.

Sarı lacivertliler, geçen sezon Geremio'dan 4 milyon euroya alınan Jailson'u 9 milyon euroya Inter'e satıyor. Ki bu kârlı satışta kulüp aynı zamanda oyuncunun yıllık ücretinden de kurtulmuş oluyor.

ORTA SAHA RAHATLIYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin en zengin bölgesi olan ve UEFA yaptırımları düşünüldüğünde böyle bir lüksü bulunmayan Fenerbahçe, Elif Elmas ile birlikte Jailson'un da gitmesiyle orta sahasını rahatlatacak. Bu bölgede rekabet Ozan Tufan, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici gibi isimlere kalacak. İlk etapta satışı düşünülen ve ciddi piyasası olan Miha Zajc ise bu durumda kadroda tutulacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde iki-üç takviyeyle sezonu kapatacaklarını ifade eden başkan Ali Koç ve ekibi de iki isimden gelecek parayla derin bir nefes alacak.

ÖRNEK KAPTAN

Yeniden yuvasına dönen, reklam filmlerinde ve forma tanıtımlarında da vitrin yüzü olan Emre Belözoğlu, her manada farkını gösteriyor. İtalya, İspanya ve İngiltere gören, 38 yaşında olmasına rağmen hırsı ve isteğiyle dikkat çeken tecrübeli isim, kampta hem çok çalışıyor hem de gençlere yardımcı oluyor. Ersun Yanal da yeni sezonda Belözoğlu'nu "yardımcısı" gibi görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Jailson Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Bu Fenev1907Gol Yemis Küme Cumhuriyeti:

Nekadar Yildiz Barindiriyormus 10 Yildir Ne Lig Kupasi Alir Nede Avrupada Basarisi Olur Ama Varlari Yoklari Sönük Yildizlariylan Neymis Kadinköyde GS Yenilmiyoz Adama Sormazlarmi Ac Hz. Googleyi Yaz GS KadinKöyde Sampiyon

23
13
yanıtYanıtla
Kenan:

Züğürt tesellisi soda iç

yanıt2
yanıt1
Xxx:

Bu cayilsona 9 lira verenin aklı yok valla

4
9
yanıtYanıtla
ADASD:

NEDEN GAYET GÜZEL TOKAT ATIYOR İSTERSEN AÇ İZLE

yanıt3
yanıt0
zy:

Fenerbahçeli olarak Eljif Elmes mı köür mü 17, 5 tl etmez

1
10
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Ozan 13 milyona satmak transfer şikesidir. Adam da 7.5 a serbest kalır diyo stutgart yok 13 veriyo sonra takim 4 yiyo değeri 25 oluyo 6 yiyo değeri 40 oluyo yedikce artıyo ozanın değeri. Paralelciler her yerde.

4
6
yanıtYanıtla
şikecifebe:

elif 16 ediyorsa ozan 50 eder

yanıt1
yanıt4
...:

Transfer şikesini gösterecekler size şikeci İtalyanlarla el ele verdiniz ama UEFA sandığınız kadar salak değil durun bakalım siz. . . Jailson 9 Eljif 17. 5 milyon ha. Ulsn bu adamları bırak İnter napoli TS ilk 11 e koymaz kimi kandırıyonuz siz

yanıt2
yanıt4
........ya cevap:

Yukarı da ki isimsiz kahraman olayı çözmüş dağılın arkadaşlar :) ayrıca UEFA''ya çağrıda bulunuyorum bu arkadaşı acilen görevlendirmeliler çözemeyeceği olay yok :)

yanıt1
yanıt0
FENEVVV:

EZİLMİŞ FENEV KÜMEYE DÜŞEV

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title