Haberler

Fenerbahçe'de 4 ismin bileti kesiliyor! Yanal'ın zor kararı

Güncelleme:

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe Kulübü, gelecek sezon için kadro yapılandırmasını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip yeni transferlerle orta sahada iyice kalabalık olacak. Bu yüzden Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda o bölgede yer alan 4 isim takımdan gönderilecek.

Yeni transferlerle orta saha sayısının 10'a ulaşması beklenen Fenerbahçe'de, Ersun Yanal 4 ismin biletini kesecek. Mehmet Topal, Jailson, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Zajc, Oğuz Kağan ve Alper Potuk şu an orta sahada oynayan isimler.

FAZLA OLANLAR TAKASTA KULLANILACAK

Kanarya, yeni transferlere kaynak yaratmak için bazı oyuncuları bonservisi ile gönderecek ya da takasta kullanacak. Fenerbahçe'de çok yüksek ihtimal Emre Belözoğlu ve Fejsa transferleriyle orta sahadaki oyuncu sayısı M.Topal, Jailson, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Zajc, Oğuz Kağan ve orta sahada oynayabilen Alper Potuk ile 10 yükseliyor.

Fenerbahçe'de 4 ismin bileti kesiliyor! Yanal'ın zor kararı

3 İSİM İÇİN TEKLİFLER VAR

Teknik patron Yanal en az 4 oyuncunun satışına takasına ya da kiralanmasına karar verecek. Jailson, Tolgay ve Ozan için teklifler var.

Alper'in de satışı yüksek ihtimal ama yönetim yine de Yanal'ın istek ve talepleri doğrultusunda karar verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Ciğerci Ersun Yanal Fenerbahçe Jailson Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (4)

HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET:

EN BAŞTA VOLKAN''I AT TAKIMDAN

2
4
yanıtYanıtla
Ahmet Şahin:

Emre Zaten 1 Senelik İş Yapar. Fejsa Sakatlık Probleminden Dolayı Büyük Soru İşareti. Alper Potuk Ve M. Topal''ı Gönderirim. Jailson''un Ve Zajc''in Kalitesi Tartışılmaz. Ozan, Tolga, Tolgay''da Form Tutarsa Katkı Sağlar. Oğuz Kağan Rotasyon İçin Sağlam Tercih Olur.

2
3
yanıtYanıtla
FMci:

Fenerin eskilerden kurtulması gerektiğini düşünüyorum. Mehmet Topal üçe beşe bakılmadan gönderilmeli. Alper Potuk''un da takıma katkısı yok, gönderilmeli. Jailson Ön Libero oynar, gelişime açık. Yedeği de genç Ozan. Emre gelirse as kadroda İki yönlü Orta Saha olarak oynar ama 90 dakika çıkaramaz, yedeği de Tolgay ve Tolga Ciğerci olur. Zajc''a şans verilirse zamanla iyi bir 10 numara olur, Fenerde 2. bir 10 numara yok o yüzden sakatlık, ceza, yorgunluk vb. durumlarda genç Oğuz Kağan''a şans veri

1
1
yanıtYanıtla
MMRT:

DÜŞÜN DÜŞÜN İŞİN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title