Haberler

Fenerbahçe'de gözler Badou Ndiaye'ye çevrildi

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye'yi gündemine aldı. Ersun Yanal'ın da onay verdiği transferde Ndiaye 'evet' derse Sarı Lacivertli formayı giyecek.

Eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçen sene Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye'yi kiralamak istiyor. Stoke City ile anlaşan Fenerbahçe, Senegalli futbolcudan yanıt bekliyor.

MALİYETİ 1,5 MİLYON EURO

Transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe, Garry Rodrigues'den sonra bir Galatasaraylı'yı daha kadrosuna katma niyetinde. Sarı Lacivertliler, bonservisi Stoke City'de bulunan N'Diaye için kiralık olarak kulübüyle 1 yıllığına 1,5 milyon euro karşılığında anlaştı. Fenerbahçe, anlaşma gereği bir sonraki sene 4.5 milyon Euro'ya Senegalli oyuncu satın alabilecek.

GÖZLER NDİAYE'DE

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği transferde gözler Badou Ndiaye'ye çevrilmiş durumda. Senegalli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'ye 'evet' derse bu transfer gerçekleşecek.

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'ın Al-İttihat takımında forma giyen ve 2 sezon önce Galarasaray kadrosunda bulunan Garry Rodrigues'i iki yıllığına kiralamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Badou Ndiaye Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (14)

ASLAN:

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN :)

20
8
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

Fenerbahçenin hayalindeki kadro GALATASARAY''IN KADROSU GALİBA :D D: :D :D :D

18
6
yanıtYanıtla
dürbüncü:

galatasarayın çöplerini alarak mı şampiyon olacaksınız

11
8
yanıtYanıtla
fb:

hadi yallah cinconlu

yanıt0
yanıt1
Asr:

Fenerbahçe transfer yapmasını bilemediği için Galatasaraylıları alıyor.

12
3
yanıtYanıtla
sadasda:

Şener i niye gs aldı?

yanıt0
yanıt0
fb:

parası ile değilmi nerden galatasaraylı oluyor adamlar bir forma giydi diye adamımı satın aldınız

yanıt0
yanıt0
Savci:

Defansada maiconu alin..

6
2
yanıtYanıtla
Dürüst:

Fener’in iki sene sonraki transfer listesi şimdiden hazır mış?diegne ,fegauli,mariano ,sinan gümüş!!!!!!!neyapsınlar bizi böyle takip ediyorlar ancak

3
0
yanıtYanıtla
1122:

Demekki geçtiğimiz yıllarda Galatasaray ı fesatlıktan çatlamışlar.yolladıklarını alıyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title