Haberler

Fener Ol Kampanyasında 2 Saatte 2 Milyon Lira Toplandı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Fener Ol kampanyası 19.07 itibariyle başladı. Saadettin Saran'ın 1 milyon liralık bağışıyla birlikte 2 saatte 2 milyon lira toplandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başlattığı Fener Ol kampanyası, hızlı bir başlangıç yaptı. Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Ali Koç'un FB TV'deki konuşmasının ardından geçen 2 saatlik sürede rakam 2 milyon TL'ye yükseldi. İş adamı Saadettin Saran da 1 milyon lira bağışlayarak kulübe desteğini gösterdi.

"FENERBAHÇELİ OLMAYI DOSTA DÜŞMANA GÖSTERELİM"

Ali Koç, "Nisan ayı itibariyle Fener Ol kampanyası olmadan önümüzü göremiyoruz. En az 3 defa Şampiyonlar Ligine katılmalıyız. Bu sezon zarardaki 60 milyon euro farkı kapatamazsak Avrupa kupalarına katılamayacağız. Gelin hep birlikte Fenerbahçeli olmayı dosta düşmana gösterelim. Yaşa Fenerbahçe." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saadettin Saran Sözcü Gazetesi Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

sarıhan irfan:

bir insan bir takımı sadece 1 senede ancak bu kadar mahfedebilir..cuma namazı çıkışındada iyi para toplanabilir ali.para vermem bari fikir vereyim dedim..

12
12
yanıtYanıtla
Fb:

Saran bey zengine bağış yapana kadar ülkende ekmeğe suya barınmaya o kadar muhtaç insan var ki....

8
12
yanıtYanıtla
Bahtiyar:

Onu devlet yapsın bayım

yanıt9
yanıt5
Necmettin:

Yav Ali Başkan , hadi sen şahsen gerekli fedekarlığı yaptın , yönetim kurulu ne güne duruyor onlar da yapsın bir fedekarlık , ayrıca biz Aziz bsk . futbolu bilmiyor kötü transfer yapıyor diye eleştiriyorduk ama sen daha kötü transferler yaptın paraları çöpe attın , biz fedekarlık yapalım sen comolli ve bi dolu onuncu sınıf futbolcuya milyonlar öde parayı sokağa at kusura bakma zırnık vermem

15
5
yanıtYanıtla
ALİ:

başka fenerbahçe yok herkes gücünün yettiği kadar destek olsun

9
10
yanıtYanıtla
GSLİ birisi:

deseler ki şurda bir gariban var para toplayın, kimse kılını kıpırdatmaz da bir spor takımı para istiyor diye millet neredeyse canını verecek. saadettin saran 1 milyon bağış yapmış neden adam kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyor. peki ya amaçsız taraftarın bu işten kazancı ne? gerçekten bu akılları sorgulamak lazım.

9
7
yanıtYanıtla
feneeeevvvv:

şşşşş noldu la hani Türkiye'' nin en zengin klübüydünüz hahahahaha zaaaaa zengine gel zengine züğürtler milletten para topluyolar hahahaha

9
7
yanıtYanıtla
1907:

Milletten değil . . Fenerbahçe sevdalarından örnek davranış bekliyorlar. . Biz Liseli değiliz . . Biz başarırız. .

yanıt4
yanıt0
slimani:

iyi iyi maaşımı güvenle alacam puahahaaa

7
9
yanıtYanıtla
komşu:

Demek ki ne yapmak gerekiyormuş. komşuya gülmemek lazımmış. Zamanından bize çok güldünüz. bakın sıra size geldi ey Fenerliler.

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title