Haberler

"Fener Ol" Kampanyasına İlk Destek Sadettin Saran'dan

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bugün saat 19.07 itibariyle başlatacağı "Fener Ol" kampanyasına Sadettin Saran'ın 1 milyon TL vereceği iddia edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugün saat 19:07 itibariyle başlatacağı destek kampanyasına ilk katkının ünlü Fenerbahçeli işadamı Sadettin Saran'dan geleceği öğrenildi.

1 MİLYON TL İDDİASI

İkinci televizyon kanalı S Sport 2'nin lansmanını yapan Sadettin Saran'ın, yakın çevresine kampanyanın başlamasıyla birlikte kulübün banka hesabına 1 milyon Türk Lirası havale yapacağını söylediği iddia edildi. Fenerbahçe Kulübü hesap numaralarını duyurduğu an 1 milyon TL'nin 19.07'den sonra hesaba geçeceği ve "Fener Ol" kampanyasına havale emri için hazır beklendiği de gelen bilgiler arasında.

'Fener Ol' Kampanyasına İlk Destek Sadettin Saran'dan

Saran, daha önce 2018 Haziran kongresinde Ali Koç'un başkan seçilmesi üzerine Fenerium'a bin adet de Fenerbahçe forması siparişi vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Saadettin Saran Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500

Yorumlar (56)

ua4:

keriz ol !

8
4
yanıtYanıtla
ANTİ LAİK:

Dandik topçulara trilyonları verirsiniz ondan sonrada gariban vatandaştan fener ol diye para dilenirsiniz önce siz adam olun

11
0
yanıtYanıtla
FTH 1453:

ULAN İNSANLAR AFRİKADA AÇLIKTAN; FİLİSTİNDE ZULÜMDEN ÖLÜYOR. YARADAN BUNUN HESABINI SORMAYACAKMI SANIRSINIZ EEY GAFİLLER. 1 MİLYONU İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERDE İNSANLAR FERAHA KAVUŞSUN. HADİ fb YE VERDİN BARİ SÖYLEMEDE MİLLETİN TANSİYONUNU ÇIKARMA. . .

7
4
yanıtYanıtla
2425:

O çok sevdiğiniz Filistinliler o itlere topraklarını satmadan önce düşüneceklerdi

yanıt1
yanıt3
gelecekte birgün gelecek:

dedelerinin yaptığı hataları torunlarından çıkartmak nedir

yanıt2
yanıt0
CAPS:

2425 cevap sende haklısın yahudiler 1948 yılında beri ya ölüm yada toprağın politikası ile silahsız filistin halkına yıllardan beri bunu uyguluyor bir de onları kendi yerine koy biz de filistinlilere üzüldüğümüz gibi sana da üzülürdük geçmiş de filistinli dedelerin yaptığını şimdiki gençler çekiyor

yanıt1
yanıt0
SEDAT:

BATIN FBLİLER

5
5
yanıtYanıtla
ALİ:

BENDENDE 250 TL KARINCA KARARINCA DESTEK OLACAĞIZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

5
4
yanıtYanıtla
leo:

kebapçı selo ya da uğrayın. puhahahhahha

5
4
yanıtYanıtla
Şafak fenevbahciyakis:

Arkadaslar bu fenev in ismini duydum mu kusuyor um bir doktor a görüksem mi

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title