Haberler

Fener Ol Kampanyasına Destek Olmak İstemeyen 4 Futbolcu

Güncelleme:

Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel'in, Fenerbahçe WinWin programında futbol takımı olarak 10 bin forma alacaklarını açıklamıştı. Fakat takımdaki bazı futbolcuların bu kampanyaya destek olmak istemediği iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü, ödenmesi gereken yüksek borçlar nedeniyle 'Fener Ol' projesini hayata geçirerek toplanan bağışlarla rahatlamak istiyor. Kulüpte forma giyen birçok sporcu kampanyaya destek verirken, bazı isimlerin ise bağış yapmak istemediği öne sürüldü.

Akşam'da yer alan habere göre; Başladığı ilk gündenbu yana Fenerbahçeli taraftarların büyük ilgi gösterdiği 'Fener Ol' kampanyasına katılım, Acun Ilıcalı'nın 'WinWin" programlarıyla adeta tavan yaptı. Binlerce Fenerbahçe'nin yanı sıra iş adamları a önemli bağışlarak yaparak sarı-lacivertli kulübün toparlanması için büyük katkılar yaptı.

KADRO DIŞI KALANLAR DESTEK VERMEK İSTEMİYOR

Fenerbahçe'ye maddi olarak nefes aldırması beklenen ve oldukça iyi giden 'Fener Ol' kampanyasına, kadro dışı kalan oyuncuların destek vermek istemediği iddia edildi.

Islam Slimani, Yassine Benzia, Carlos Kameni ve taraftarın ıslıkladığı Andre Ayew'in, bu kampanyaya yardım yapmaya pek sıcak bakmadığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (44)

.:

AĞLAMA FENEV AĞLAMA DİYORDUK . ŞİMDİDE DİLENME FENEV DİLENME DİYECEĞİZ

36
22
yanıtYanıtla
ksk:

hoşttt cinconlu. .

yanıt2
yanıt5
enes:

adamlar haklı istemiyorlrsa zorlamayın kardeşim

43
4
yanıtYanıtla
aa:

bu kadar nasıl rezıl olabılyorsunuz. ınsanlardan utanmadan para ıstıoyrsunuz. utanmazlar. birde dilencilere kızıyorlar. adam almak zorundamı.

22
10
yanıtYanıtla
Hain kostak:

haklısın. Galatasaray soma için yardım maçı yapıp topladığı bağışı klube saklayalı ne kadar oldu?Bileklik satıp 4 colaturka alana forma hediye diyeli ne kadar oldu?taraftardan para dileneli ne kadar oldu?fener olunca mı ses çıkıyo? bağış bu zorunlu bişey yok. ama en başta ekmeğini yediğin takım için çaban olmalı

yanıt14
yanıt14
ŞOGUN:

hain kostak GALATASARAY ticaret yaptı bileklik satarak dilencilik değil. . . .

yanıt3
yanıt3
kedimi ucak carptı:

şimdi bunlar daha lüks arabalara binsinler diye daha güzel evlerde yaşasın die mi destek olunacak bu kadar ihtiyaç sahibi varki ahir zaman çok acayıp bir zaman o da bize denk geldi

27
1
yanıtYanıtla
Sabah:

Acun winwin yapacağına para versin, gereksiz herif.

15
12
yanıtYanıtla
xenon:

sen ne içtin söyle aynısından bende içeyim iyi insanı mal yapıyormuş......

yanıt1
yanıt1
AKŞAM:

Acun zaten 3 milyon euro bağış yaptı. güzel bi para. hala daha desteğini sürdürüyo. ayrıca yasal olarak yardım sınırı var. kişi başı gelire göre vergilendirme ve gelir gider tablosu uyumu. bu nedenle kendi parasını el altından başkasına verip onlara bağış yaptırdığı bir söylenti şuan. emin ol çok desteği var. :) bir akıllı sen değilsin sabah. Yoksa ali koç ve acun ikisi 460 milyon euro yu tek başlarına çıkarabiliyolar

yanıt1
yanıt5
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title