Haberler

Feghouli'den Fatih Terim'e tepki

Güncelleme:

Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada Sofiane Feghouli'den değişiklik kararına tepki geldi. Faslı oyuncu değişiklik sonrasında kenara gelmeyerek doğrudan soyunma odasına gitti.

Maçın 52. dakikasında Sofiane Feghouli'nin yerine Jimmy Durmaz oyuna dahil oldu. Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu tabelanın kalkması sonrasında şaşkınlığını gizleyemedi.

Fatih Terim sakatlık endişesiyle Feghouli'yi oyundan alırken, Feghouli ise sakat olmadığını belirtti. Kenara gelmeyen Feghouli sonrasında ise diğer taraftan sahayı terk etti ve sonrasında soyunma odasına gitti.

Geçtiğimiz sezon sergilediği performansın uzağında olan Feghouli bu sezon 5 maçta gol katkısı veremezken 1 asist yaptı.

Feghouli'den Fatih Terim'e tepki

FENERBAHÇE DERBİSİNDE DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sofiane Feghouli'nin Fenerbahçe derbisinde gösterdiği tepki dikkat çekti. Mücadeleye ilk 11'de başlayan Feghouli, 68. dakikada değişiklik tabelasında forma numarasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sofiane Feghouli Jimmy Durmaz Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Cakma imparator. Bagirmayla hakaretle basarili olacam zannediyor. Futboldan anlamadigi ortada. Futbol iyi futbolcularla kazanilir. Bu cakma imparatoru yere göge sigdiramiyorsunuz.

3
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Beter olun yiyin birbirinizi ultravestiler:))

2
2
yanıtYanıtla
Derman:

Terim sezonun ilk yariyi bitiremez araplar dik kafalidir eli ki çezayirli kabiller oyunçularin çogu terime kafayi takmis durumda GS ep böyle yapar fatih ye yol gösterir namli bir teknik direktör getirtir 2,3 méga star oyunçu alir kadroyu sifirdan kurar yeni oyunçular terimle îç çalismamis 2 yil sonra terim gelir diktatör kibi ayar verir o yil sampion olur ama oyunçularla dusman olur sonra ki sezon sifiri çeker ve basindan yeni sar yeni teknik direktör yeni kadro ve terim gelsin Galatasarayin yaptigi bu

1
2
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Feghouli hakli iyi yapti terim artik bos bir hoca yolun ayrilmasi yakindir insallah.

2
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

fatih terim bu maç sana yazar oyunu doğru düzgün okuyamıyorsun adem selçuk jimmy nedir? emre mor 86 da girse ne yapacak?

2
0
yanıtYanıtla
ANTIPARATOR:

beter olun!

1
1
yanıtYanıtla
mumi dayı:

Terim ha bire futbolculara ayar veriyor. Ver bakalım ayarı ama tutmaz bence. Sen 3 ay boyunca falcao gelmedi diye bağırdın Falcao geldi oynatmıyorsun. Eğer deplasmana götürmeyeceksen niye aldırdın. Kendiyle çelişiyor hoca. Gs nin parasını boşa hatcatmam diyordun. Biz taraftar olarak Falcaonun sakat olduğuna inanmıyoruz. Eğer deplasmana gitmek istemiyorsa niye geldi.

2
0
yanıtYanıtla
Şako:

Feguli iyi oynuyordu niye çıktı anlamadım

2
0
yanıtYanıtla
MERT:

anlasaydın zaten ismin şako olmazdı:)))

yanıt0
yanıt0
Asssaddd:

Hoca sonuna kadar haklı.geçen yılda başlarken iğrenç oynuyordu ikinci yarı biraz oynadı. Şimdide liğin başından beri hiçbir faydası yok.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title