Haberler

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, beklenen performansı sergileyemeyen Nagatomo ve Mariano'ya teklifler gelmesi halinde yolların ayrılmasını istedi.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna kattı. Transferin son gününde dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao'nun transferini duyuran sarı kırmızılılar, Lemina, Andone, Babel, Seri ve Nzonzi gibi Avrupa piyasasında ismini duyurmuş yıldızlara imza attırmıştı.

3 kulvarda yarışacak olan Galatasaray alternatifi bol bir kadro kurmuş ve iddiasını konuşturmuştu. Süper Lig'in ilk 4 haftası geride kalırken sarı-kırmızılı takım 7 puan toplarken 5 puan kaybı yaşadı.

Puan kayıpları bir yana oynanan futboldan şu ana kadar memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim duruma el koymaya hazırlanıyor.

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!

LINNES'E GERİ DÖNÜŞ YOLU AÇILDI!

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, TFF'ye bildirdiği kadroda Martin Linnes'i yer verilmemişti. Sözleşmesi dondurulan Martin Linnes'in Kasımpaşa maçında tribünlerdeki üzüntülü hali gözlerden kaçmadı. Taraftarın büyük ilgi gösterdiği oyuncu 'Ocak ayında geri döneceğim' diyerek de hırsını ortaya koydu.

NAGATOMO VE MARIANO İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Galatasaray'da ilk 4 hafta beklentilerin altında bir performans sergileyen Nagatomo ve Mariano ile yolların ayrılması gündeme geldi. Sezon sonunda kontratları bitecek olan Nagatomo ve Mariano ile devre arasında teklif gelmesi halinde yönetim de yollarını ayırmayı planlıyor.

Fatih Terim, Nagatomo ve Mariano'nun üstünü çizdi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (31)

KSK li MESUT:

Bir insanin yüzüne , hal ve tavırları na bakınca anlarsınız ya... içi neyse, dışı o dur diye... şu paratöre bakınca anlıyor insan... İçinin pisliği yüzüne yansımış... Şunun resmini koymayın arkadaş...

14
39
yanıtYanıtla
gs li ömer:

kuyruk acısı çok başka bişe azizim

yanıt9
yanıt5
elazığ lı:

bende sana bakınca annenin nasıl biri oldugunu anlıyorum

yanıt12
yanıt12
Wwwdonk:

KSK Lİ MESUT Terim de tam da seni alıyordu çomağını hazırlamak için

yanıt0
yanıt2
ELAZĞSIZ:

ELAZIĞLI GODOŞ, AKLINI ALIRIM. AKILLI OL. GERİ GERİ SÜRTÜNME.

yanıt2
yanıt2
FAA:

BAKMA O ZAMAN PİS FENERLİ BAKINCA KADİKÖYDE KUPA KALDIRAN ADAM GÖRÜYORSUNUZ BABANIZ LAN BABANIZ

yanıt12
yanıt8
vatanadaş:

GS ve BJK de bu sene bi halt yok hele GS de o kadar transfre rahmen bi cacık çıkmaz falcao dediler gördük geçenki oyununu ilk maç tüm yetenkleri sergiledi ama yok bişey çıkmadı anyaya konyaya vurdu durdu sonraki haftalar yavaş yavaş oda dıagne gibi olur :))

8
19
yanıtYanıtla
Halden:

Futboldan anlamam fakat Terim benim kadar bile anlamaz!

8
8
yanıtYanıtla
ismi cismi belli olan adam:

Onun adı Fatih TERİM , sen kimdin??

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

esek hosaftan ne anlar zaten sikeci hoca

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title