Haberler

Fatih Terim'in Yardımcısı Hasan Şaş, Benfica Teknik Ekibiyle Tartıştı!

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş, Luyindama'nın golünden sonra Benfica teknik ekibiyle tartıştı. Hasan Şaş'ı, Levent Şahin güçlükle sakinleştirdi.

Avrupa Liginde Galatasaray, Benfica ile Türk Telekom Stadında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Benfica 2-1 kazandı. Portekiz ekibinin golleri Eduardo Salvio ve Seferovic'ten geldi. Temsilcimiz Galatasaray'ın tek golünü Christian Luyindama kaydetti.

BENFİCA YEDEK KULÜBESİNE DOĞRU KOŞTU

Maçın 54. dakikasında Luyindama'nın golünden sonra Benfica yedek kulübesi, 4. hakeme faul itirazında bulundu. Bunun üzerine yerinden fırlayan Hasan Şaş, Portekiz ekibinin yedek kulübesine doğru koştu. Şaş'ı, Levent Şahin zorlukla sakinleştirdi.

Fatih Terim'in Yardımcısı Hasan Şaş, Benfica Teknik Ekibiyle Tartıştı!

Fatih Terim'in Yardımcısı Hasan Şaş, Benfica Teknik Ekibiyle Tartıştı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Levent Şahin Galatasaray Hasan Şaş Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500

Yorumlar (109)

BİR GARİP 6S LİLER:

kadıköye gelicen hasan. sadece bu kadar diorum kadıköye gelicen!!!!!!!!!!!!!!!!!

21
4
yanıtYanıtla
alt küme:

sende orada olacakmısın ne yapacaksın görelim bakalım

yanıt1
yanıt5
Hasan Sas-Karabas:

Niye bu Galatasaray Maclara Köpegi ile beraber gidiyor, Stadyuma Köpek sokmak yasak degil mi, ne isi var KARABASIN orada,

20
4
yanıtYanıtla
YORUMCU:

NEREDE İMPARATOR BUGÜN ORTALARDA GÖZÜKMÜYOR. HAKEMLERDE İNSAN HATA YAPAR DİYORDU. DÜNDE BANA GÖRE PENALTI DEĞİL DİYOR. SİZ NASIL BİR KARAKTERE SAHİPSİNİZ SİZİN GİBİ ÇİRKEFLERİN YÜZÜNDEN TÜRK FUTBOLU BU HALE GELDİ. YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.

21
1
yanıtYanıtla
ağlamayın conconlar:

Biz cimbomlar sürekli ağlarız hakemlere baskıyla şampiyon oluruz. Geçen sene alanya deplasmanında ve kayseri deplasmanında Avrupalı hakem olsa ligi 4. Sırada bitirirdik. Ama bizim Cüneyt çakırımız var, ali dürüstümüz var. Biz ligin 2. Sırasındaki takımız bizle alay etmeyin Süper lig hakemleri olsa bu benficaya kendi evimizde 5 atarız. avrupada Versiner bize ümit öztürkü, Bülent yıldırımı barçaya bile fark atarız

17
4
yanıtYanıtla
ANTi CHPci:

ya atin bu adami artik.

18
3
yanıtYanıtla
Antiakape:

haklısın

yanıt1
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kuduruk yine tribünlere oynamış gevşek:))

17
3
yanıtYanıtla
taraftar:

hiçmi akıllanmadın şaş gözler kan canagı olmuş agzından köpcükler cıkıyor kilo desen yarım dünya olmuş sen hala akılanmadın gs yönetimi bu adamı hala neye görevine son vermiyor anlamış degilim birde kalmış hala hakemlere rakip takım tenik ekibine saldırıyor arkadaş sen nasıl bir insansın şaş

20
0
yanıtYanıtla
N E:

HOCASININ ELAMANI NORMALDİR

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title