Haberler

Fatih Terim, "Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz" deyip verdi veriştirdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten derbi maçın ardından sert açıklamalarda bulundu. Terim, "Türkiye'de her kurum, kuruluş iptal. Yahu biz canımızı sokakta mı bulduk? Bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz." dedi.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Galatasaray- Beşiktaş derbisinde gol sesi çıkmadı. Türk Telekom Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanan maç, 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. İşte Terim'in açıklamaları:

"RAKİBİMİZİ SAHASINA HAPSETTİK"

"Futbolcular tedirgin mi, neden tedirginler? Bir bildikleri vardır demek ki bunu yapanların. Bu işin ruhuna aykırı bir durum. Hazırlık dönemi ve maçta taraftarın olmaması, bu süre içerisinde akılların tamamen hastalıklar, hadiselerin içerisinde olması oyuncularımızın konsantre olmasını zorlaştırdı. Bu sebeple oyuncularımı eleştirmeyeceğim. 50 bin kişiden yoksun bir şekilde maça çıktık, iyi de oynadık. Beşiktaş iyi bir takım ancak rakibimizi oyununun büyük bir bölümünde sahasına hapsettik.

"BİRİMİZDE ÇIKARSA ALLAH KORUSUN NE OLACAK?"

FIFA ilk kez 2 ay içerisinde milli takıma oyuncu veremezseniz dedi, bütün ligler iptal edildi. Aklınıza gelecek her kurum, her organizasyon iptal edildi ama futbol, basketbol, hentbol devam ediyor. Bu oyunlar temas oyunu. İki gece önce tenis federasyonu tüm maçları iptal etti; bu daha da trajik bir durum. Bir bildikleri vardır muhakkak ama açıklamıyorlar. Bu derbide 1000 kişi vardı, bunların sağlık durumlarını neden merak etmiyoruz. Birimizde çıkarsa Allah korusun ne olacak?

"BİZ CANIMIZI DIŞARIDA MI BULDUK?"

Top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmiyor. Bizim ailemiz yok mu, bizim sevdiklerimiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? Biz canımızı dışarıda mı bulduk? Eşimiz, dostumuz, çocuğumuz var. Bizi neden böyle kenara atıyorsunuz. Evlerde oturalım ama neden bu maçı oynuyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Beşiktaş Spor Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500

Yorumlar (46)

Memoli:

Demiştim zaten skora göre konuşacak, yenseydin farklı konuşacaktın artist. Deplasmanda olsa ''oynanır ne var ki'' diyecektin vallahi

16
9
yanıtYanıtla
sabah sabah:

maçtan öncede aynısını söyledi. iftira atma.

yanıt9
yanıt6
sabah sabah:

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Beşiktaş derbisi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maçların seyircisiz oynanması hakkında konuşan Terim, ''Ağzımı açtığımda cezanın hedefindeki ilk insan olduğum için kendime ceza veriyorum ve susuyorum. '' diyerek karara sert tepki gösterdi.

yanıt7
yanıt6
ŞAMPİYON CİMBOMBOM:

Çok doğru İMPARATOR ama bunlar anlamaz korona virüsmüş vs hemen yunanistanın yanında italyada kaç kişi hayatını kaybetti virüs şaka değil İTALYA''DA ama bizimkilerin umrunda değil şimdi TİNERspor cular ŞİKEbahçeciler BEYİNSİZspor hamsiler hemen atlarlar ama sen sonuna kadar haklısın

7
18
yanıtYanıtla
ELAZIĞ:

TÜRK MİLLİ TAKIMI SATAN ADAMDAN NE BEKLERSİN ÜSTÜN BAŞINI YIRMAYASINIZ

yanıt4
yanıt8
fbli:

siz milletin hakkını yiyip ağlaya ağlaya şampiyon olurken Allahtan korkmadınız mı hiç?

7
11
yanıtYanıtla
entrika:

türk futbolunun yüzkaraları senin de entrikan batsın. . . .

11
7
yanıtYanıtla
cc:

ya kes traşı terim. işinize geldiği gibi davranıyosunuz her defasında. bu ülkenin başı var, bakanlıkları var. onlar ne derse uyacaksın. bir senin ve futbolcularının mı canı tatlı. özel sektörde çalışan milyonlarca insan var. onlar ne yapsın?

13
4
yanıtYanıtla
Noldu tutuşmuşsunuz:

Maça çıkmadan tepki yoktu berabere kalınca ağlıyorsunuz bakıyorum. Allahtan yenilmemişsiniz yoksa neler neler olurdu .

9
7
yanıtYanıtla
reis:

türk futbolunun yüzkaraları(gs liler) bunlar sağlık mağlık hikaye . . . dalavere avantajları(seyircisiz)yok oldu bağırmaları ondan bide puan kaubedince karakterleri ortaya çıktı

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title