Haberler

Fatih Terim'den oyuncularına: Bu oyun, bizi şampiyonluğa götürür

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 kazanmalarına karşın Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikleri Aytemiz Alanyaspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularıyla görüştü. Deneyimli teknik adam, tüm oyuncularını elenmelerine rağmen kutladı ve şampiyonluk için dikkat çeken bir mesaj verdi.

Galatasaray Alanya'ya evinde 3-1 yenilmiş ancak kupaya veda etmişti. Bu maçtan sonra Galatasaray soyunma odasında Fatih Terim'in oyuncularına yaptığı konuşma dikkat çekiciydi. Terim, turun kaybedilmiş olmasına rağmen oyuncularını performanslarından dolayı kutladı.

UMUT DOLU PERFORMANS

Tecrübeli hocanın öğrencilerine, "Sahada aslanlar gibi savaştınız. Sizinle gurur duyuyorum. Elenmiş olabiliriz ama ilerleyen haftalar için umut dolu bir performans ortaya koydunuz" dediği bildirildi.

İŞTAHIMIZI DAHA DA KABARTTI

Fatih hoca, "İşte bu ruh bizi şampiyon yapacak. Ortaya konan futbol sadece beni değil taraftarları da mutlu etti. Ortaya konan futbol şampiyonluk için iştahımı daha da kabarttı" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA GÖTÜRÜR

Tecrübeli hocanın, turu kaybetmelerine rağmen oyuncularını tebrik ederek, "Hepinizle gurur duydum. Böyle oynayın, böyle mücadele edin, gerisi gelir. Bir kupa kaybettik ama bu oyun bizi şampiyonluğa götürür" ifadelerini kullandığı bildirildi.

CAMİAYA MESAJ YOLLADI

Terim ayrıca maç sonundaki basın toplantısında, son dönemdeki hakem hatalarına atıfta bulunarak, "Ben artık bir şey söylemeyeceğim. Camiamın sesini duymak istiyorum" dedi. Fatih hoca bu sözlerle, başta yöneticiler olmak üzere Florya dışındaki isimlerin hakemlere tepki göstermesini beklediğini işaret etti. Son iki sezonda birçok maçta cezalar nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Terim, sezonun en kritik virajında aynı senaryoyu yaşayıp takımını yalnız bırakmak istemiyor.

TARAFTAR ZAFERE İNANIYOR

G.Saray taraftarı da Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçtan sonra takımı tribüne çağırmış ve futbolcuları alkışlamıştı. Taraftarlar, "Bu takım yine şampiyon olacak" yorumu yaptı.

2. YARILARI İYİ OYNUYOR

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray sezonun 2. yarılarındaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Galatasaray'da Mariano, Alanya maçında kırmızı kart gördü. Yeni Malatyaspor maçında sağ bekte Linnes, sol bekte ise Saracchi oynayacak.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500

Yorumlar (13)

taze gol yemiş muslera suratı:

doğru söylemiş hakemlerin performansı yine sizden yana .

19
28
yanıtYanıtla
AAAA:

ne hakemi biraz objektif ol ya yorum yazamayi bilmiyorsunuz sadece hakem hakem

yanıt16
yanıt3
SAZAN SARMALI....:

ABLAK SURAT HAKEM HAKEM DİYORSUN EN FAZLA HAKEMDEN VE TFF KURULLARINDAN DARBE YİYEN GS.

yanıt5
yanıt3
DOĞRUCU DAVUT:

ALANYA TUR İÇİN SKORA OYNADI . . . ADAMLAR KALEYE 2 KERE GELDİ, BİRİ GOL OLDU. . . SEN HANGİ MAÇI İZLEDİN FATİH KERİM HAZRETLERİ !!!!

20
25
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI....:

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK SENDEN İYİ YORUM YAPAR .

yanıt5
yanıt3
Raho57:

Yoook Artikkkk ankaragücünün Sampiyon olabilme ihtimali daha yüksek Hocam ??

15
25
yanıtYanıtla
YKS:

Kardeşim onlar masada şampiyon Türkiye de maçlar masada kazanılır.

yanıt9
yanıt13
AAAA:

YSK- TFF FENERLI nasil masada kananacaklar bir cevap verebilirmisi

yanıt3
yanıt1
TATİH FERİM:

Sonuna kadar arkandayız hocam

22
13
yanıtYanıtla
TATİH FERİM:

Hoca çok yüz veriyorsun bu topçulara

9
17
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title