Haberler

Fatih Terim 4 futbolcunun üstünü çizdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrasında bazı oyunculara tepki göstermişti. Terim'in tepki gösterdiği isimlerin Belhanda,Feghouli, Nagatomo ve Mariano olduğu öğrenildi.

Beşiktaş derbisinde kötü bir futbol ortaya koyup sahadan 1-0 mağlup ayrılan G.Saray'da karşılaşma sonunda Fatih Terim'in açıklamaları gündeme bomba gibi oturdu. 90 dakika sonunda hatanın kendisinde olduğunu söyleyen Terim Ocak ayında operasyon yapacağını da bir kez daha tekrarladı.

Fatih Terim 4 futbolcunun üstünü çizdi

TERİM'İN ÜSTÜNÜ ÇİZDİĞİ 4 İSİM BELLİ OLDU

Fatih Terim'in üstünü çizdiği isimlerin Belhanda, Feghouli, Nagatomo ve Mariano olduğu öğrenildi. Dört oyuncu için gelecek tüm teklifl er masaya yatırılacak. Rizespor maçında da bu isimlerin yedek kulübesinde olması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Bazılarına haksızlık etmiş olabilirim" sözlerinin ardından bu futbolcuların isimleri de merak edildi. Bu isimlerin Jimy Durmaz, Adem, Taylan, Emre, Şener ve Linnes olduğu belirtildi. Terim, genç oyuncularAtalay Babacan, Yunus Akgün, Celil Yüksel, Recep Gül, Mirza Cihan, Mustafa Kapı, Erencan Yardımcı, Kaan Arslan ve Gükay Güney'e de şans verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Beşiktaş Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

500

Yorumlar (31)

BELHANDA İLE ŞİMDİ YOLLAR AYRILSIN:

FEGHUOLİ KENDİNE GELİRSE İYİ OLUR AMA KÜFÜRBAZ BELHANDA BAŞTA DİĞER ÜÇÜYLE EN GEÇ DEVRE ARASINDA YOLLAR AYRILSIN.

31
3
yanıtYanıtla
BELHANDA İLE ŞİMDİ YOLLAR AYRILSIN:

KARDEŞİM TAYLAN ANTALYALI DİYE SÜPER BİR GENÇ YETENEK ALDINIZ SERİ ADLI SÖZDE SPORCUYU OYNATACAĞINA ONU OYNAT ARTIK

31
2
yanıtYanıtla
BEYZALİ:

KLASİK TERİM TAKTİĞİ HER BAŞARISIZLIĞIN ARDINDA MUTLAKA BAŞKALARI VAR TERİM ASLA SORUMLU OLMAZ HİÇBİR BAŞARISIZLIKTAN GS LİLERDE BUNA İNANIR BU MASAL HEP BÖYLE SÜRER GİDER

19
8
yanıtYanıtla
HEMEN KOVARDINIZ:

HOCAMIZ FATİH TERİM TARAFTARA SÖVEN AŞAĞILIK BELHANDA GÖNDER DEĞİLSE TARAFTARIN ÖNÜDE NE SEN NE DE YÖNETİM DURABİLİR. BAŞKAN CENGİZ BİR SORUM VAR AYNI SORU TERİME DE, EĞER BELHANDA DENEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ TARAFTARA DA DEĞİLDE SİZE SÖVSEYDİ NE YAPARDINIZ

22
1
yanıtYanıtla
Bektaş:

Adaletin olmadığı yerde huzur,huzurun olmadığı yerde de başarı asla olmaz.Hiç bir oyuncu kulübünden büyük değildir.Vermiyorsa formasının hakkını bileti kesilmelidir

18
3
yanıtYanıtla
POLAT:

gençleri gürelim hocam yeni tanjular yeni metin oktaylar keşfedelim hocam

13
3
yanıtYanıtla
KARTAL:

NE GENCİ 11 YABANCIYLA ÇIKIYORSUN

yanıt1
yanıt0
ALİ AGA:

Bizde senin üstünü çizeceğiz fatih az kaldı

8
7
yanıtYanıtla
MSDS:

Terimin kendisi yanlış seçim . .

8
6
yanıtYanıtla
recep:

sayın hocam yeter artık birazda gençleri konuşalım butakımın şuanda bile dışa ihtiyacı olmadığına inanıyorum gençlerimizin önünü açalım hem taraftar hemde yönetim ve teknik kadro görevinin tadını alsın bunlara nekadar takdik versenizde adamlar dinlemiyor çünki , hem oyun olarak yorgun, hemde maddi olarak toklar ve hesaba almıyorlar hoca gör artık bunları.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title