Haberler

İngiliz Futbolcu Peter Crouch: Xabi Alonso'nun Karısına Aşık Oldum

Güncelleme:

Otobiyografi kitabı çıkaran yıldız futbolcu Peter Crouch, "Liverpool'a transfer olduğumda Xabi Alonso'nun karısına aşık oldum. Jim Carregher bana durumu anlattı ve sert bir dille uyardı." dedi.

Kariyeri boyunca İngiltere Premier Lig'de forma giyen ve otobiyografi kitabı çıkaran Peter Crouch, futbol yaşamındaki ilginç anıları anlattı.

Liverpool'a ilk imza attığı dönemde Xabi Alonso'nun karısına aşık olduğunu söyleyen Crouch, "O kadının kim olduğunu bilmiyordum. Aşık olmuştum. Daha sonra Jim Carregher, o kadının kim olduğunu söyledi. Beni de sert bir dille uyardı" ifadelerini kullandı.

"CRİSTİANO RONALDO, AYNANIN KARŞISINA ÇIPLAK GEÇMİŞTİ"

Aktif futbol yaşantısını Stoke City'de sürdüren 37 yaşındaki futbolcu, milli takımdan arkadaşı olan Rio Ferdinand'ın Cristiano Ronaldo ile ilgili bir anısını da paylaştı. Crouch, "Ronaldo, bir keresinde çıplak olarak aynanın karşısına geçmiş. 'Ne kadar güzel görünüyorum' diyince Manchester United oyuncuları da 'Önemi yok. Messi, senden daha iyi futbolcu yorumunu yapmışlardı" diye yazdı.

Eski Yıldız Futbolcu Peter Crouch: Xabi Alonso'nun Eşine Aşık Oldum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Peter Crouch Xabi Alonso Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

gavurlukta böyle şeyler gayet normal görülür,insanların egolarını frenleyip durduran tek din islamdır,dinini dört dörtlük yaşayan müslümanlar,hem kendi namuslarına hemde başkalarının namuslarına çok saygılıdırlar.

18
2
yanıtYanıtla
Hayriye Nine:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Bey.

yanıt16
yanıt1
Hamdi Gurkaynak:

baskasinin karisina asik olan Erkek ve durust bir adamdir.

3
10
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Elin gavurunu eleştiren yorumşörler sanırım siz sitede yenisiniz % 98 i müslüman ülkemizde okuduğumuz iğrenç haberlerin yanında bu rahibe terasa kalır...terasa kalırda alt daire daha müsait o yüzden:))

6
4
yanıtYanıtla
vahdettin:

çalma kapıyı çalarlar kapını. . . bunu niye açıklıyorsunki kadına mesajmı yolluyorsun?herkes adam olamaz.

7
1
yanıtYanıtla
vahdettin:

bunlar insanlığını ve ahlakını kaybetmiş. . . söyleme bari. . . her doğru her yerde söylenmez. . . o da senin karına aşık olmuştum derse hoşuna gider mi?

5
0
yanıtYanıtla
FERİT:

ULAN ALANSO İLE SENİN TİP BİRMİ ADAM KARIZMA BIRAKIP SANAMI KOŞSUN

3
0
yanıtYanıtla
ASE:

Senin karın 10 kat daha güzel. domuz eti yemekten beyin fonksiyonların durmuş

0
0
yanıtYanıtla
Calimerro:

aynen Abbey Clancy güzel kadın bu insanın gözü doymuyor yarın bugün bunla ilişkisi olsa yarın başkasından hoşlanır

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title