Haberler

Ersun Yanal soyunma odasında oyuncularla vedalaştı: Hakkınızı helal edin

Güncelleme:

Ankaragücü maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası sonrası Ersun Yanal 30 saniye kaldığı soyunma odasında futbolcularıyla vedalaştı. Ersun Yanal oyuncularına "Bütün sorumluluk benim. Hiçbirinizi suçlamıyorum. Durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor mağlubiyeti ile başlayan çöküşü, Ankaragücü maçıyla dip yaptı. Başkent'te alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrasında teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği tartışılmaya başlandı. Tecrübeli çalıştırıcı, maçın ardından soyunma odasında sadece 30 saniye kaldı ve maçla ilgili hiçbir şey konuşmadı. Sadece "Bütün sorumluluk benim. Hiçbirinizi suçlamıyorum. Benim durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

BAZI İSİMLERDEN ELEŞTİRİ

Futbolculardan bazıları Ersun Yanal ile helalleşti. Bazı isimlerin ise eleştirilerde bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe'de birkaç futbolcunun özellikle antrenmanlardaki plansız-programsız gidişat ve rakip analizlerindeki zafiyet nedeniyle tecrübeli hocadan rahatsız olduğu, bu nedenle Yanal'la arası bozuk olan çok sayıda futbolcu bulunduğu kaydedildi.

COCU İLE KADERİ AYNI MI OLACAK?

Ankaragücü maçları Fenerbahçe'ye yaramıyor. Yanal'dan önceki teknik direktör Phillip Cocu, 2018-19 sezonunun 10. haftasında, Kadıköy'de 3-1 kaybettiği Ankaragücü maçının ardından görevden alınmıştı. Birkaç haftalık Koeman döneminin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Yanal, yine bir Ankaragücü mağlubiyetiyle camianın hedefi haline geldi.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Ankaragücü Spor Haberler

500

Yorumlar (59)

Sinyor TERİM:

K A Ç A C A K

17
14
yanıtYanıtla
FB Lİ:

SİNYOR TERİM: sen kendini bizimle karıştırma

yanıt15
yanıt6
metin:

Getirin Yılmaz Vuralı be kardeşim Kıvrandırmayın taraftarı ve takımı ne laf anlamaz insanlarsınız illaki kafanıza yaş odunmu vurmak lazım anlamanız için

20
5
yanıtYanıtla
GFB:

Ersun hoca takmış 12-13 oyuncuya her maç onlarla ilerliyor. 4 haftadır Tolga Ciğerci''yiyi sol açık, Jailson''u stoper bölgesinde deniyor. Geçen hafta bu 2 adam sayesinde Alanyaspor''a 2 puan verdik ama hatalarından hiç ders çıkarmıyor. Rakiplerin hepsi Fenerbahçe''nin oyun planını çözdü ve pozisyon bile vermiyor. Ama Ersun hoca rakiplerini çözmeyi geçtim analizini bile yapmadığı apaçık görülüyor. Bu sene de iyice hüsran olmadan hocaya yol verilmeli artık.

19
2
yanıtYanıtla
Almanci genc:

Jailson stoper oynatan adam amatör kümede bile hocalik yapamaz o adamin yüzünden fener 18 Piano kaybetmis acil bakin. Ayrica cok kötü bir kalecimiz var Gelen ilk sutlarin 12 Tunesien gol olmus. Keske Vulkan devam etseydi volkan daha bitmeden Ali Koch onu bitirdi. Buffon dedemin yasinda hala kalede. Baskan Ali Koc da birakmali beceremedi baskanligi olmuyor. Memlekette futbolu siyaset gidiyor hep. Fenerbahce iktidar karsiti diye hep dograniyor. Mecburmuyuz yani iktidar yanlisimi olmak zorun

yanıt0
yanıt0
sert Mert:

Belliydi zaten, Bodrumun aksamlari bole olur iste

13
4
yanıtYanıtla
NKFVAS:

Beter ol fenevbahçe

6
6
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Gelsin tazminatlar hahahahaa ağlayın lan gevşekler ağlayın dar ağacında olsak bile tek eğlence fenevbahçe:)))

6
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Isine geldigi gibi davraniyorsun Ersun. En kücük seyde basinin önüne cikip aciklama yapiyorsun. Ama söz konusu istifa etmeye gelince futbolcularla vedalasiyorsun. Cikip adam gibi basin aciklamasi yapip benden buraya kadar diye istifa etmiyorsun?Fenerbahce yönetimine sesleniyorum. Olaki Galatasaray maci malubiyetinde bu cakma Ersun''u gönderirseniz yillarca Galatasaray''in samar oglani olacaksiniz. Bence Galatasaray maci öncesi gönderinki Galatasaray''inin dilinden kurtulasiniz. Ersun futboldan anlamiy

11
0
yanıtYanıtla
Kapak:

Büyük büyük konuşuyordun ersun efendi, adama böyle yalatırlar işte, ya bir kere ağzından inşallah lafını duymadık be

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title