Haberler

Erken teşhis olmasa Burak Yılmaz 6 ay sahalardan uzak kalabilirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz için şok gerçek ortaya çıktı. Milli futbolcu, ameliyat olmaması halinde büyük ihtimalle 6 ay sahalardan uzak kalacaktı.

Haziran ayının başında sakatlandığı ve yaklaşık 1 aydır tatil boyunca operasyon geçirmeyip sezon açılışını beklediği iddia edilen ve bu konuda Beşiktaş taraftarından eleştiri alan Burak Yılmaz'ın yaşadıklarının çok farklı olduğu ortaya çıktı.

Milli maçların ardından tatile çıkan Burak Yılmaz'ın bu dönemde ayak tarak kemiğinde bir problemi bulunmuyordu. Sezon açılışı öncesinde teknik heyetin yolladığı fitness programını tatilinin son haftasında uygulayan Burak, sağ ayak tarak kemiğinde ağrı hissedince, sağlık heyetine başvurdu. Sağlık heyeti, çekilen MR sonucunda milli futbolcunun sağ ayak 5. tarak kemiğinde stres reaksiyonu olduğunu belirledi. Erken teşhis olmasa milli golcü sezonun ilk yarısında forma giyemeyecekti.

Erken teşhis olmasa Burak Yılmaz 6 ay sahalardan uzak kalabilirdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Tarak kemiğindeki stres reaksiyonunun stres kırığına dönüşmesi halinde 6 ay sahalardan uzak kalacak golcü oyuncu için acil operasyon kararı alındı. Stres kırığı riskini ortadan kaldırmak için Burak'ın sağ ayak 5. tarak kemiğine vida yerleştirildi. Operasyonu ise 25 Haziran'da Beşiktaş sağlık heyeti başkanlığından ayrılan doktor Sarper Çetinkaya yaptı.

3 hafta sonra düz koşulara başlayacak olan Burak, takımla çalışabilecek düzeye Ağustos'un 3. haftasında gelebilecek ve Eylül ayında forma giyebilecek.

STRES KIRIĞI NEDİR?

Gerçek bir kemik kırılması değildir. Genellikle vücudun yük taşıyan kemiklerinde meydana gelir. Stres kırığı aşırı yüklenmeye bağlı olarak oluşur. En sık yük taşıyan kaval kemiği, ayaktaki tarak ve topuk kemiğinde görülür. Özellikle tarak kemiklerinde stres kırıklarına oldukça fazla rastlanır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title