Haberler

Sadettin Saran'ın, Yerli Kim Kardashian Metisha Schaefer'la Yeni Bir Aşka Yelken Açtığı İddia Edildi

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın, Emina Jahovic'ten sonra Kim Kardashian'a olan benzerliğiyle ünlenen Metisha Schaefer'le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'le geçtiğimiz yıl sonunda ilişkisi biten ünlü iş adamı Sadettin Saran, yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi.

YENİ GÖZDESİ YERLİ KİM KARDASHIAN

Gözde iş adamı Sadettin Saran'ın Almanya'da doğan sekiz yıldır Miami'de modellik ve oyunculuk yapan, Kim Kardashian'a olan benzerliğiyle ünlenen Metisha Schaefer'la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Emina Jahovic'ten Ayrılan Sadettin Saran'in, Yerli Kim Kardashian'la Yeni Bir Aşka Yelken Açtığı İddia Edildi

METISHA SCHAEFER KİMDİR?

Metisha Schaefer, Almanya'da doğdu ve büyüdü. Gazetecilik mezunu. 7 yıl önce Amerika'ya gitmeye karar verdi. Bir ajans tarafından keşfedilen ve oradan da modellik ve oyunculuk yolculuğum başlayan Metisha Schaefer, 50 Cent, Sean Paul, Jennifer Lopez ve Chris Brown gibi şarkıcıların kliplerin rol aldı. Ünlü modeli, Almanya'daki popülerliği onu Amerika'ya sürükledi.

Emina Jahovic'ten Ayrılan Sadettin Saran'in, Yerli Kim Kardashian'la Yeni Bir Aşka Yelken Açtığı İddia Edildi

Gerçek adı Mehtap Yavuz olan ve aslen Samsunlu olan güzel model, "Aslında her zaman Türk olduğumu gururla söylemişimdir.Bazı insanlar Türk olduğuma şaşırıyor. Türk olmak çok gurur verici. Bizim kültürümüz hiçbir yerde yok" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Emina Jahovic'ten Ayrılan Sadettin Saran'in, Yerli Kim Kardashian'la Yeni Bir Aşka Yelken Açtığı İddia Edildi

Emina Jahovic'ten Ayrılan Sadettin Saran'in, Yerli Kim Kardashian'la Yeni Bir Aşka Yelken Açtığı İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saadettin Saran Kim Kardashian Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Adınızı Yazın:

bu adaminda neresine asik oluyorlarsa

39
1
yanıtYanıtla
insanları sevemiyorum nedendir ki ?:

neyine aşık olacaklar hem sonra ne aşkıymış nasıl aşkmış bu ? adam çok da tipsiz çirkin sayılmaz amma mani mani var mani manisine aşık oluyorlardır yalnız adamda çok cimri tipi var ölüyorum deseniz bir çay kaşığı su vermeyecek tiplerden sanki bende bıraktığı izlenim bu

yanıt13
yanıt0
adinizi yazin:

valla seni bilmemde , ben kari olsam, bunun yüzüne bile bakmam

yanıt2
yanıt1
100ben:

Adama yok paraya aşık oluyorlar

yanıt0
yanıt0
KUTLU:

Parası olan uçkur derdinde mi olmalı? Kadına ihtiyacın varsa basarsın nikahı evlenirsin. Senin yaptıklarını annene , varsa kızına , kızkardeşine yapılmasını ister misin? Bunlar insani şeyler değil. İslam;hayvani bir özellik olan cinselliği nikahla insanileştirmiştir. . .

31
5
yanıtYanıtla
RTYYYYYYYTT:

PARA VAR HUZUR VAR. ZÜĞÜRTLERDE AVUNSUN. BAKSIN HAYAL ETSİN. . . . .

yanıt0
yanıt3
Kedi Ciğeri:

Bir insan neden eleştirir biliyor musın? Kendi yapmak istediklerini başkası yaptığı için kendisi tapamadığı için wleştirir. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar deemiş ya sizde o hesap sizin elimize geçse para gücü kim bilir neler uaparsınız ne din kalır ne kitap .

yanıt1
yanıt3
Gjv:

Yok daha neler ulasamadigi icinmis. Arkadas elestirmemis dusuncesini dile getirmis. Eleştirmekle birseyler izah etmek farkli seyler igneleyici bi lafi yok rahatsiz olduysan okumasaydin gecseydin herkese şunlara ulasmak istiyo fikri nerden geliyorki hayatta olmak istenen en son nokta sunlarin hayatin istemez bozdurup bozdurup harcasinlar cöp hayatlarini..

yanıt3
yanıt0
Gjv:

Ayrica din öyle 3 kurusluk parayla iki guzellikle bozulmaz sen merak etme. ALLAH ganidir zenginlerin en zengini bu hayatta ney kiminse O nundur.O Hakki yok etmedikce hicbirsey oyle senin benim 3 kurus paramla yok olmaz. Insan yokolur ama Din Islam ayakta durur!

yanıt4
yanıt1
Rifat:

Adam insan değil damızlık tosun sanki..

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title