Haberler

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyun Evi Yaptırıyor

Güncelleme:

2 buçuk sene önce ikiz bebeklerini kucağına alan eski manken Ebru Şancı, ve Alpaslan Öztürk, kesenin ağzını açtı. Çift, bebekleri için 20 bin TL değerinde bir oyun evi yaptırıyor.

2015 yılında Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk evlenen Ebru Şancı, Ekim 2016'da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmişti.

Bebekleri için hiçbir masraftan kaçınmayan Alpaslan ve Ebru çifti, kesenin ağzını açtı. Çift, 2 buçuk yaşındaki ikizleri için 20 bin TL değerinde oyuncak ev yaptırıyor.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyu Evi Yaptırıyor

MİNİK VİLLA İÇİN 20 BİN TL VERECEK

Lüks bir villada oturan Şancı, kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde oyun evi yaptırıyor. Evde mutfaktan banyoya kadar her şey var. Ebru Şancı, 2.5 yaşındaki kızları Mila ve Ceylin'in villasına 20 bin lira verecek.

İşte çiftin bebeklerine yaptıracakları minik villa:

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyu Evi Yaptırıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alpaslan Öztürk Ebru Şancı Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (47)

Adınızı Yazı:

çocuklarını düşünmesi çok güzel. bazı ünlüler bir çift ayakkabıya o parayı veriyor ama ses çıkmıyor.

24
1
yanıtYanıtla
KurtBey:

Bildiğin haram, bildiğin günah, bildiğin israf. . . Sonra üç kuruş sadaka verip vicdan rahatlatırlar. İslam bu değil. . . İnsanlık hiç değil. . . Haddinden fazla ise paran, insan ol, kul ol. . .

9
15
yanıtYanıtla
karanfil58:

kim evladı için imkanlar doğrultusunda i herşeyin iyisini yapmak istemezki olan herkes yapar laf kalabalığı yapmaya gerek yoktur

18
1
yanıtYanıtla
arif:

Saçma sapan yorumlar adam parası varsa istediğini yapar sizene. Bazılarıda israf felan yazmış. Neden israf olsun adam çocukları büyürse ikinci el sitesine koyar satar. böylece başkasıda kullanır parası az olanda ikinci el satın alsın. . Zenginin malı züğürdün çenesini yorar milsali. Boş yorumlar boş.

9
8
yanıtYanıtla
Fahri.:

arif senin kafan güzelmi.

yanıt2
yanıt1
umrumdışı bu ınsanlar prım vermeyın:

türk halkı soğanla imtihanı var

15
1
yanıtYanıtla
Tr:

Görmemişin çocuğu olmuş. . .

12
1
yanıtYanıtla
Fakir:

fakir ihtiyaci olanlar ne olacak Görgüsüzler Allah büyüktür ne diyim

10
2
yanıtYanıtla
volkan:

sizin araba fiyatlarından haberiniz varmı ?

11
1
yanıtYanıtla
Hayri.:

görmemişin çocuğu olmuş.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title