Haberler

Dünya futbolunu sarsan iddia: Brezilyalı yıldız Dani Alves cezaevinde intihar etti

Güncelleme:

Cinsel saldırı suçundan 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılan Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddia edildi. Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin dünyaca ünlü futbolcunun hayatını kaybettiğini öne sürerken, resmi kurumlardan iddiaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in, cezaevinde intihar ettiği iddia edildi.

RESMİ KURUMLARDAN AÇIKLAMA YOK

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin haberine göre; cinsel saldırı suçundan 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılan ve yaklaşık 1 yıldır da cezaevinde bulunan Alves, hayatını kaybetti. Resmi kurumlardan söz konusu iddiaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Dünya futbolunu sarsan iddia: Brezilyalı yıldız Dani Alves cezaevinde intihar etti

NE OLMUŞTU?

40 yaşındaki Dani Alves, bir gece kulübünde tanıştığı kadına cinsel saldırıdan suçlu bulunmuş ve 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçlamayı reddeden Alves, "O gece Sutton gece kulübünün VIP alanının tuvaletinde olanlarla ilgili olarak vicdanım gerçekten rahat" demişti.

İspanya'da görülen mahkemenin karar metninde şu ifadeler yer almıştı; "Sanığın (Dani Alves) müştekiyi anieden yakalayarak yere attığı, hareket etmesini engellediği ve müştekinin 'hayır' demesine, ayrılmak istemesine rağmen cinsel ilişkiye girdiği kanıtlanmıştır. Bunu, şiddet kullanımı ve rıza olmamasına rağmen yaptığı tespit edilmiştir. Mağdur, cinsel ilişkiye tüm gücüyle karşı çıkmış ancak engel olamamıştır. Mağdurun iradesini kırmak için şiddetin varlığını açıkça ortaya koyan yaralar mevcuttur. Sanık da cinsel ilişkiyi inkar etmemiştir. Mağdurun rıza gösterdiğine dair hiçbir kanıt bulunamamıştır."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Brezilya Milli Takımı Dani Alves Barcelona Dünya Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

Alperen:

Bizdekilerde milyonlarada doları yüroyu valizlerle götürüyor tefecilik yapıyor kahraman ilan ediliyor dışarlarda dolaşıyor silahla hastane basıyor adam tehdit ediyor herşeyi yapıyor ama dışarlarda dolaşıyor.

183
10
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Bizdekilerde onur yok

yanıt42
yanıt2
Ali Tezel:

Milyon dolarlık servet ve sapık. Demekki ahlak ve soy.

78
20
yanıtYanıtla
Perwer:

Dünya futbolunun sarsılacağı falan yok. Eğer öldüyse de layık olduğu şerefiyle öldü. Yarın kimse hatırlamayacak bile.

71
15
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İntihar mı? İnfaz mı? Hiç önemi yok.. cezaevine girme sebebi çok iğrenç önemli olan da bu.. Allah yetenek nasip etmiş ve dünyanın da severek izlediği futbolcuydu ve ekonomik olarakta karşılığını alıyordu. Adam gibi adam olmadı serseri oldu ve akıbeti de bu olur..

58
7
yanıtYanıtla
Bükücü:

Bir dönemin efsanesi. Ama ben bu hapishanedeki intiharlara her zaman şüpheli bakıyorum

33
14
yanıtYanıtla
Basri Simsek:

Alkollü ydum hatırlamıyorum dese bizde hiç bir şey olmaz bide yaş büyük adlı kontrol le serbest ti bide ünlü

39
6
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Bizde araya iktidardan bir siyasetçi girer uc bes kurus verdirip olayi kapatirlar

yanıt0
yanıt0
Altay Bozkurt:

ALKOLÜN DOZUNU KACIRINCA,BAZI INSAN HERSEYI YAPABILIR. GECE KULUBÜNDE ALKOL ÖN SIRADA YER ALIR. VE BU ARKADASTA ALKOLÜN TESIRIYLE, YAPICANI YAPMIS BESBELLI. ÖLÜME GELINCE , INTIHAR OLAYI SAIBELI GIBI !

30
2
yanıtYanıtla
Yavuz Yilmaz:

Ispanyol kadinlari cok iyi bilirim , cok santajci ve kurgucular.

21
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title