Haberler

Devler Ljajic Peşinde! Beşiktaş'ta Talisca Korkusu

Güncelleme:

Sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla göz dolduran Ljajic için Beşiktaş şimdiden kaynak aramaya başladı. Siyah beyazlı yönetim, Milan ve Roma'nın peşinde olduğu yıldız ismi Talisca gibi elinden kaçırmak istemiyor.

Sezonun en sükseli galibiyetine Rize'de imza atan Beşiktaş'ta iki oyuncu ışıl ışıl parlamıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU BULUNUYOR

Âdem Ljajic iki gol ve üç asistle kariyerinin en başarılı maçına imza atarken, Güven Yalçın da oyuna sonradan girip sadece 21 dakika içinde 'hat-trick' yapmayı başarmıştı. Ancak galibiyette başrolleri paylaşan iki oyuncunun da sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali söz konusu. Beşiktaş, Torino'dan kiralanan Ljajic'in 6,5 milyon euroluk satın alma opsiyonuna sahip.

LJAJIC İÇİN TALISCA KORKUSU

Gelecek sezon toplam bütçeyi 30 milyon eurolara kadar düşürecek olan siyah-beyazlı yönetim için bu rakam şimdiden büyük sıkıntıya yol açıyor. Eğer siyah-beyazlılar sezon sonunda bonservis için gereken ödemeyi yapamazsa Ljajic'in sonu Talisca'ya benzeyebilir. Beşiktaş 20 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanamayınca Talisca'yı elinden kaçırmıştı.

Devler Ljajic Peşinde! Beşiktaş'ta Talisca Korkusu

HOFFENHEIM İSTEKLİ

Türkiye Gazetesi'nden yer alan habere göre, Serie A'nın devlerinden Milan ile Roma'nın, 27 yaşındaki yıldızın menajeri Mirsad Türkcan'la bir süredir görüşerek nabız yokladığı İtalyan medyasında yankılanmıştı. Bu arada Asbaşkan Ahmet Kavalcı, "Sezon başı opsiyonundan daha düşük meblağla Ljajic'i bitirmek istiyoruz. Sanıyorum kalacak" diyerek taraftarı sevindirdi. Güven Yalçın da Avrupa kulüplerinin radarında. Genç yıldızın menajeri Ahmet Düdük, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Bundeliga'nın yanı sıra Serie A ve La Liga'dan kulüplerle görüşmeler yaptığını doğrulamıştı. Ayrıca Alman ekiplerinden Hoffenheim'ın, 19 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için çok istekli olduğu gelen bilgiler arasında. Yönetimin, Güven Yalçın'dan elde edilecek gelirle Ljajic'in bonservisini alması da ihtimaller arasında görülüyor.

70 DAKİKAYI GEÇMİYOR

Sezonun ikinci yarısında çıktığı dokuz maçta beş gol atıp, altı defa asist yapan Âdem Ljajic, ortalama her 70 dakikada bir skora katkı vermesiyle dikkat çekiyor. Toplamda yedi gol, sekiz asiste ulaşan Boşnak asıllı yıldız, takımda da skora en çok katkı yapan oyuncu durumunda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anderson Talisca Beşiktaş Milan Roma Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

.:

FAKİR 8TAŞ

12
7
yanıtYanıtla
VAHAPAHMET:

ahahaha sen söyle hangi zengin takımı tutuyorsun ? küme düşen feneri mi penaltı gol kralına 10m veren cinconun mu :D

yanıt0
yanıt0
liseci tayfa:

o parayı bulamaz fiko bulsa aşçının maaşını öder :D

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yerli olalım. . . bunu da bir vesile sayıp, , , yerli olsun bizim olsun. . .

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıneerergfghgnbn:

para yok huzur yok. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title