Haberler

Devler, Fenerbahçe'de Oynayamayan Berke'nin Peşini Bırakmıyor

Güncelleme:

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Berke Özer'i, Manhester United, Liverpool ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerin izlediği öğrenildi.

Fenerbahçe'ye sezon başında Altınordu'dan gelen kaleci Berke Özer'in Avrupa'nın önemli takımlarının markajında olduğu ortaya çıktı.

Şu ana kadar lig maçlarında forma giyemeyen ve U21 takımında boy gösteren Berke'yi Atletico Madrid'in yanı sıra Liverpool ile Manchester United'ın da izlediği kaydedildi.

18 yaşındaki file bekçisinin U21 maçındaki Galatasaray'a karşı scoutlarca takip edildiği belirtildi. 0-0 biten o maçta Berke Özer kalesini gole kapatmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Berke Özer için Atletico Madrid'den transfer teklifi aldıklarını açıklamıştı.

Devler, Fenerbahçe'de Oynayamayan Berke'nin Peşini Bırakmıyor

İSPANYA YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Berke için "Yeni Jan Oblak ya da Courtois olabilir" ifadelerine yer verilirken, Atletico Madridli yetkililerin Berke'yi, Altınordu ve Milli Takımların altyapılarından bu yana takip ettiği aktarılmıştı

Kırmızı-beyazlı yetkililerin Berke için uzun süredir rapor hazırladığı ve oyuncuyu çok iyi tanıdığı da belirtilirken, UEFA Gençlik Ligi'ndeki performansından oldukça etkilenildiği söylendi.

"MODERN BİR KALECİ"

Çok sayıda üst düzey Avrupa kulübünün Berke'nin radarında olduğunu okuyucularına aktaran İspanyollar, Atletico Madrid için "Modern kaleci profili, 191 boyunda ve kanat açıklıkları açısından Oblak ve Courtios ile benzerlik taşıyor"yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Fenerbahçe Berke Özer Liverpool Haberler

500

Yorumlar (10)

Huzur:

Zaten kume düşeceğini biliyorsun birakta çocuk geçsin kalleye en azinda değeri artar sağlam kalleci

15
0
yanıtYanıtla
kocaman -yildirim - adam gibi adam:

ali koc bu isi bilmiyor simarik zengin cocugu ayaklarinda

9
1
yanıtYanıtla
ben ben değilim:

Katılıyorum zengin çoçuğu feneri oyuncak yapmış........

yanıt0
yanıt0
FIRTINA 61:

Yazık olacak çocuğa. . . Oğlum git kurtar kendini, kariyerini. . . Avrupa''nın bir çok ünlü takımının kalesini 17-18 yaşında devralan kalecilerin örnekleriyle dolu. Biz ne yapıyoruz Allah aşkına yaaa? Oynatın şu çocuğu, yazık etmeyin. . .

9
0
yanıtYanıtla
Kaleci Fevzi:

Bir Kaleci Fevzi değil ama gelişir.

3
4
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Elin adamı bizden daha iyi bizi tanıyor ee adamlar biliyor kumaşın iyisi ama ne yazıkki Ersun hoca ve yöneticiler hala anlayamadı bu çocuğun kıymetini

6
0
yanıtYanıtla
hebele:

koyun bu çocuğu kaleye harunun attığı tüm toplar rakibe pas oluyor. yazık ya göz göre göre bitiriyorsunuz takımı. küme düşünce borçlar silinmiyor eyyyyyyyyyyyyyy ali

3
0
yanıtYanıtla
Rintintin:

Yazık bu çoçuğa bu fenerden banko oynar birde kaleci sorununuz kalmaz yıllarca volkan efendi kaç yaşında geçmiş fenerin kalesine yannız bu ali başkan tamamen pırt çıktı.....

2
0
yanıtYanıtla
DÖSKKS:

ZAten fenerde oynasa bi değeri olmaz oynayamadığı için değerli çocuk

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaa bırakın bu uydurmaları. nerde izliyorlarmış antremanda mı ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title