Haberler

Cumhurbaşkanlığı Kupası Anadolu Efes'in!

Güncelleme:

Basketbolda 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Fenerbahçe Beko'yu 79-74 yenen Anadolu Efes kazandı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Basketbol Süper Lig şampiyonu Anadolu Efes ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 79-74 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası Anadolu Efes'in!

SİMON MAÇIN EN SKORER İSMİ OLDU

Anadolu Efes forması giyen Krunoslav Simon attığı 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Fenerbahçe Beko'da Derrick Williams'ın 16 sayı, 4 ribaund, 3 asistlik performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

"İNŞALLAH EUROLEAGUE'İ BU SENE KAZANIRIZ"

Maç sonunda konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Sezon başı olduğu için bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordum. İnşallah Euroleague'i de bu sene kazanırız." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (11)

kartal:

de colo böyle devam ederse iş zor ayrıca uzunlar yetersiz ahmet ve stimac euroleuge için vasat vessely sakatlıktan nasıl dönecek Lauvergne zaten bütün yıl sakattı bu sene final four zor

13
0
yanıtYanıtla
kanarya33:

siz iyi değildiniz fener kötüydü ve eksikti bu yıl feneri bir daha yenebileceğinizi sanmıyorum

8
4
yanıtYanıtla
KSK Lİ DANSÖZ MESUDE:

NEDİR BU CONCONLARDAN ÇEKTİĞİMİZ. ADAM GS. DEN KOVULDU GENEDE HER GİTTİĞİ YERDE BİZE ÇAKIYOR, ERGİN ATAMAN ÖLÜNCE TEKRAR ŞAMPİYONLUKLARI YAŞARIZ UMARIM.

7
3
yanıtYanıtla
GS Lİ:

GEÇMİŞ OLSUN FENEVLİLER ŞUNU BİLİNKİ HİLEYLE HURDAYLA BU İŞLER YÜRÜMEZ KARA CAHİLLER DAHA ÖGRENEMEDİNİZMİ ALLAH HER ZAMAN DOGRUNUN YARDIMCISIDIR BİLESİNİZ SARI CİV CİV LERRRRR

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenerbahce baskettedemi bitti

4
4
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Fenevbahce bitik bu sene.

3
3
yanıtYanıtla
UZMAN:

ENGİN ATAMAN TEBRİKLER. ADAM SANKİ FENEVSAVAR. GÖRDÜĞÜ YERDE SOKUYO. ALLAHTAN SEYİRCİSİ YOK BİR DE SEYİRCİ OLSA ABOOOOVVVVV

3
2
yanıtYanıtla
SALİH KOCAOĞLU:

TEBRİKLER ANADOLU EFES

4
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Fenerbahçe''nin kadrosu bu sene vasat. Anadolu Efes''in kadrosu daha kaliteli, Larkin de oynasaydı fark daha çok olurdu.

3
1
yanıtYanıtla
GaySpor:

Ay ama bize gelince hep delikanlı oluyorlar..olsun Fenere serbest

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title