Haberler

Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a yenilen Conor McGregor, ABD'de kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranının telefonunu parçaladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

İrlandalı karma dövüş sanatları sporcusu Conor McGregor, ABD'de bir hayranının telefonunu parçaladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Miami polisinden yapılan açıklamada, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranının elinden telefonunu alarak yere atan ve parçalayan 30 yaşındaki McGregor'ın kişisel eşyaya zarar vermek ve hırsızlık suçundan gözaltına alındığı kaydedildi.

Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı

MCGREGOR 12 BİN 500 DOLARA SERBEST BIRAKILDI

İrlandalı sporcunun parçaladığı telefonun yaklaşık bin dolar değerinde olduğu, McGregor'ın 12 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldığı basına yansıdı.

NURMAGOMEDOV'A YENİLMİŞTİ

McGregor, geçen yıl nisan ayında da ABD'de rakip dövüşçüleri taşıyan bir otobüse saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, geçen ekimde karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini korumuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500

Yorumlar (12)

Dürbünlü’nün Askerleriyiz:

Grogori habibten yedigi dayagın öfkesini,,halktan çıkarıyor;)

16
2
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal in Askerleri..:

adamsın reis MCGREGOR

2
16
yanıtYanıtla
Hakan Emre Özturk:

Bu Arda Turan neden hala dışarıda geziyor? Kim koruyor bu herifi? Türk Kanunları, Türk Adalet Sistemi neden bu herif için geçerli değil???

13
2
yanıtYanıtla
asd:

öbür zat neden ceza almıyor her ikiside cezalandırılmalı bencede

yanıt1
yanıt3
Ramazan:

Sinir hastasi , ukala. cani sopa istedi herhal.

9
0
yanıtYanıtla
cC:

sürekli karanlık ortamda büyütülüp aç bırakılmış ve dövülerek yetiştirilmiş pitbull gibi. insan içine çıkartılması sakıncalı

8
0
yanıtYanıtla
Anonim:

Artistlik yapıyordu ne oldu lan top yerden yere vurdu seni çok iyi olmuş en iyiydin en kötüsü oldun haha da beter ol!!!

5
0
yanıtYanıtla
SARP:

O Müslüman yumruğu yedi bi kere daha kendine gelemez

3
0
yanıtYanıtla
İSO 78:

ulan sporun dimi olur be gofikler

1
2
yanıtYanıtla
ssssssss:

yorumlara bakıyorumda ne kadar kötü insanlar var. . . . Eminim bunlar müslümanım diye ortada gezen insan müsvetteleri. . acımasız ağızları kan kusuyor. . . . Tanımadığı adam hakkında olmadık yorumlar yapıyor ağızlarından hiç hayır çıkmıyor. . . Yaradılanı yaradan dan ötürü severiz. . . . . hadisinin zıttına insan müsvettesi var. . Müslümanların yüz karasılar. . . . Birde ağzınızdan güzel hayırlı laflar çıksın. . . . Pis cahıller. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title