Haberler

Chelsea Taraftarından Salah'a Ahlaksız Tezahürat!

Güncelleme:

Avrupa Liginde dün oynanan Slavia Prag-Chelsea maçından önce büyük bir skandal yaşandı. Bir barda bulunan Chelsea taraftarları, Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah hakkında İslamofobik tezahüratlarda bulundu.

Chelsea taraftarları, dün akşam UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali ilk maçında Slavia Prag ile deplasmanda karşılaştıkları mücadele öncesinde büyük bir skandala imza attı. Bir barda toplanarak maç saatini bekleyen İngilizler, Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'a yönelik ırkçı tezahüratlarda bulundu ve olayın görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

KULÜP 3 KİŞİYİ TESPİT ETTİ

Salah'a "bombacı" diyerek Müslümanlara terörist imasında bulunan 6 kişiden 3'ünün Chelsea kulübü tarafından maçın oynandığı Eden Arena'ya gelmeden evvel tespit edildiği ve stadyuma girişlerinin engellendiği açıklandı. Chelsea kulübü, daha sonrasında yaptığı açıklamada olayları "tiksindirici" olarak nitelendirirken söz konusu tezahüratları yapan kişilerin birer utanç kaynağı olduğunu ifade etti.

Chelseali Taraftarlardan Salah'a Ahlaksız Tezahürat!

"SALAH'A YAPILANLAR MİDE BULANDIRICI"

Liverpool ise kendi oyuncularına yapılan saldırı hakkında yayımladığı bildiride olayları kınayan Chelsea yönetimine teşekkürlerini sunarken "Bu davranışın adını net bir şekilde koymak gerekiyor: Katıksız bağnazlık" sözlerine yer verdi. Teknik Direktör Klopp da "Salah'a yapılanlar mide bulandırıcı." dedi.

Chelseali Taraftarlardan Salah'a Ahlaksız Tezahürat!

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Merseyside polisi ise söz konusu tezahüratları yapanlarla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mohamed Salah Slavia Prag Liverpool Haberler

500

Yorumlar (11)

metin:

Harbi Müslümansan Takımdan ayrılıp geldiğin yere gidersin eğer kalıyorsan Para Milliyetçisindir

2
47
yanıtYanıtla
Tugay yarıcı:

Adam dünyada müslümanlığı temsil ediyo bi nevi ne salak adamsın

yanıt16
yanıt2
RUHI-BJK:

Metin, Salah, İngiltere ''de seviliyor, binlerce kişi içinden 20 30 manyak çıkıyor, tüm tribünlere mal edemeyiz. Tabii ki ırkçılık ve İslamofobi var, İngiliz federasyonu bu beyni az gelişmiş bir kısım Chelsea taraftarına cezayı kesecektir. Irkçılık vs ciddi anlamda dünya futbolunda lanetleniyor zaten. DUrdurulamaz ama ibretlik cezalar azaltır.

yanıt9
yanıt2
Met:

ne alakası var

yanıt0
yanıt0
x:

chelse de oynamıyor

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Jürgen Klopp Salah’a tam destek veriyor..Liverpool kulubüde tam destek veriyor..böyle ırkçı fanatikler ne yazıkki her ülkede var..önemli olan bu konuda UEFA nın tutumudur..

29
3
yanıtYanıtla
ŞEREF:

AHLAKSIZ İNGİLİZ KÖPEKLERİ

1
0
yanıtYanıtla
ALİ:

DÜNYANIN HER YERİNDE İSLAM DİN VE ALLAH DÜŞMANLAR VAR BUNLARA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ

1
0
yanıtYanıtla
ATEIST:

DINLER YAPMACIKTIR.MUSLUMAN OLDUGU ICIN HRISTIYANLAR TEPKI GOSTERIYOR.ISLAM ULKESINDE DE HRISTIYAN OLDUGU ICIN TEPKI GORECEKTI.SONUC DINLER BOSUNADIR

0
0
yanıtYanıtla
sıtkı:

la galibe illALLAH .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title