Haberler

Cenk Tosun 8 ay sonra sahalara döndü

Güncelleme:

İngiliz ekibi Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Premier Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynadıkları Newcastle United maçının 69. dakikasında oyuna girerek 8 ay sonra formasına kavuştu.

İngiliz ekibi Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Premier Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynadıkları Newcastle United maçının 69. dakikasında oyuna girerek 8 ay sonra formasına kavuştu. Newcastle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Premier Lig'in 7. haftasında Newcastle United ile Everton, Sports Direct Arena'da karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmayı Newcastle 2-1'lik skorla kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini 56. dakikada penaltıdan ve 84. dakikada Callum Wilson atarken, Everton'ın tek golünü ise 90+1. dakikada Dominic Calvert-Lewin kaydetti. Bu sonucun ardından Newcastle United puanını 11'e yükseltirken, Everton ise 13 puan kaldı.

Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, sakatlığından sonra ilk maçına çıktı. Mücadeleye yedek başlayan Tosun, 69. dakikada Niels Nkounkou'nun yerine dahil oldu. 29 yaşındaki futbolcu son karşılaşmasına geçen son kiralık olarak oynadığı Crystal Palace ile 29 Şubat'ta Brighton & Hove Albion karşısında çıkmıştı. Milli futbolcu 246 gün sonra formasına kavuşmuş oldu.

(Oğuzhan Ort/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Newcastle United FC Cenk Tosun Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title