Haberler

Burak Yılmaz'ı alamayan Lecce, Galatasaraylı isimle anlaştı!

Güncelleme:

Burak Yılmaz'ı kadrosuna katamayan İtalyan ekibi Lecce, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Kostas Mitroglou ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon Ocak ayında forvetsiz kalan Galatasaray, Marsilya'dan Kostas Mitroglou'nu kiralamış, sarı kırmızılı kulüp Diagne ve Kostas'la gol problemini çözmeyi planlamıştı.

NANTES İLE MASAYA OTURMUŞTU

Akşam'ın haberine göre şampiyon olarak bitirilen sezonda Galatasaray, ne Diagne'den ne de Mitroglou'dan beklenen verimi alamadı. İki futbolcuyu da takımdan göndermek için çalışmalara başlayan yönetim, Yunan futbolcunun menajerine talimat verirken, Panos Galariotis'in bazı İtalyan ve Fransız takımlarıyla görüşme halinde olduğu, hatta tecrübeli oyuncunun Nantes'le masaya oturduğu belirtilmişti.

Burak Yılmaz'ı alamayan Lecce, Galatasaraylı isimle anlaştı!

MİTROGLOU LECCE'YE GİDİYOR

Aradan geçen 2 haftalık süreç içerisinde bazı kulüplerle dirsek teması halinde olan menajer Panos Galariotis'in Kostas Mitroglou'nu Lecce'ye götüreceği belli oldu. İtalyan kulübünün Mitroglou transferini 1-2 gün içinde açıklayacağı ifade edildi.

GEÇEN SEZON 9 MAÇTA OYNADI

Kostas Mitroglou, Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon 9 maça çıkmış sadece 1 gol atmıştı. Milli futbolcu sarı kırmızılı kulübe yıllık 2,6 milyon maaşa imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Nantes Lecce Haberler

500

Yorumlar (5)

şinasi damdanakan:

sadık alper reyes frey kameni '' e karşılık Burak ve Dorukhan Fenerbahçe''de.

4
0
yanıtYanıtla
zzzz:

başka çöp yokmuydu

yanıt0
yanıt0
şinasi damdanakan:

öküzün birinden fayda çıkmayınca diğer öküze gittiler demek ki. çok mantıklı, kurban da yaklaştı zaten.

2
0
yanıtYanıtla
KARA:

KEŞKE SATSAYDIK SAKATLANDI ADAM BE

0
0
yanıtYanıtla
Gürbüz cetinkaya:

Al para ode turk halki banka bunu yani yedrr ey halik yorkunuz bindiğiniz dusun yakimizda bizlerc ekmeye muhdacic sez dolar eryo bunu yu bebyu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title