Haberler

Burak Yılmaz'a servet teklif ettiler! 3 yıl için 50 milyon TL

Güncelleme:

Lecce, Süper Ligde Beşiktaş formayla çıktığı 15 maçta 11 gol atarak güzel bir sezon geçiren Burak Yılmaz'ın peşini bırakmıyor. Serie A temsilcisi Burak Yılmaz'ı transfer etmek için yıldız isme 3 yıllık sözleşme ve toplamda 50 milyon TL ödenecek bir teklif yaptı.

Transferde sıcak saatler yaşanıyor. Bir süre önce Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile İtalyan ekibi Lecce'nin yakından ilgilendiği ortaya çıkmış, hatta sportif direktör Mauro Meluso'nun bizzat İstanbul'a gelerek transferi masaya yatırdığı öğrenilmişti.

Buna göre Beşiktaş, Lecce'den gelen teklif üzerine İtalyanlar'dan 3.,5 milyon euro (Yaklaşık 23 milyon TL) bonservis talebinde bulundu.

50 MİLYON TL SÖZÜ

Serie A takımının Burak Yılmaz'a 3 yıllık sözleşme önereceği ve toplam 7,5 milyon euro (Yaklaşık 50 milyon TL) ödeme sözü vereceği öğrenildi.

Bu noktada Burak Yılmaz sessizliğini korumasına rağmen teklife sıcak bakıyor, ancak önce kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Uzun süredir takımdan ödeme almamasına rağmen bunu gündeme getirmeyen deneyimli futbolcunun kaderinin en geç hafta başına kadar belli olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

akyazılı:

sat sat

9
6
yanıtYanıtla
Mesuth:

Burak''ı son milli maçlarda özellikle izledik. . Nerdeyse bitti bitecek, eski özelliğinden çok uzak. . . Bir oynar oynamaz. .

5
6
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

burak ogluma tavsiyem lecceye degil ya intere gitsin yada milana.

7
3
yanıtYanıtla
eses:

Yalaaaaannn. Ulan hiç Fikret 3. 5 milyon der mi bonservise :))))

9
1
yanıtYanıtla
KARTAL:

arkadaş, takım listesini bir alın elinize ! kalede yedeğe hatta 1. kaleciye ihtiyaç var mı , gözüken var ! sağ ve sol bek lazım mı , kesin ! iki uçta da açıkta adam lazım mı , şart ! orta sahaya 1 kesin , 2 adam ! ya stoper ? en az 1 arkadaş ! buyrun hesabı siz yapın , Burak eksik kalsın . . .

3
2
yanıtYanıtla
Selahattin:

35 yaşındaki adama 40 milyon euro mu diyecek bonservisine

2
1
yanıtYanıtla
GS Lİ:

zaten küçükkene lecce sevgisyile büyümüş birisiydi

1
0
yanıtYanıtla
METİN:

parayı sokaktan topluyolar heralde yuh be o kadar para etmez bakın bu sezon beşiktaşlı taraftarlar saç baş yolacak

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet karakaya:

50 milyon TL, 7 milyon euro yapıyor Abartılacak bir durum değil yani. Haberde kelime oyunu yapmışlar.

1
0
yanıtYanıtla
aysu:

git la bu para birdaha bulaman git 3 sene oyna sonra bırak tadını çıkar burakcım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title