Haberler

Böyle rezillik görülmedi! Canlı yayında kadın muhabiri taciz ettiler

Güncelleme:

Meksika'da bir spor programı sunan kadın muhabir, canlı yayın sırasında taraftarlar tarafından taciz edildi. Taciz edildiğini fark edince sinirlenen muhabir, elindeki mikrofonla tacizciye defalarca vurdu. Muhabir, olayın ardından canlı yayını yarıda keserek alandan ayrıldı.

Meksika'da bir kadın muhabir, canlı yayında taraftarların tacizine uğradı. Taciz edildiğini anlayan muhabir, elindeki mikrofonu arkasındaki kişiye vurmaya başladı. Muhabirin o anları sosyal medyada viral oldu.

TARAFTARLARIN TACİZİNE UĞRADI

Spor programı sunan bir kadın muhabir, canlı yayında tacize uğradı. Taraftarların yanında canlı yayına bilgiler aktaran muhabir o esnada taciz edildiğini fark edince sinirlerine hakim olamadı.

CANLI YAYINI YARIDA KESTİ

Taciz edildiğini anlayan muhabir, kendisini taciz eden kişiye doğru dönerek elindeki mikrofonla defalarca vurmaya başladı. Bir süre sonra vurmayı bırakan muhabir, canlı yayını yarıda keserek alandan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

GS 1905:

Kamerayi kapatinca beraber tek kale oynamislardir

2
52
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Ateşli taraftar dedikleri bu olsa gerek

37
16
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Hep öyledir önde olan suçludur arkadan onu iten değil.

12
14
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

meksika müslüman bir ülke mi?

8
6
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Meksikada herkes yahudi

yanıt1
yanıt0
yasin yaşaran:

Ahlaksizlik her yerde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title