Haberler

TFF Başkanı'nın değişeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın değişeceğini iddia etti. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve gazeteci Candaş Tolga Işık, bomba bir iddiada bulundu. Işık sosyal medya hesabından, "TFF Başkanı değişiyor" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım gündeme bomba gibi düşerken taraftarlar da yeni başkanın kim olacağını tartışmaya başladı.

İşte o paylaşım:

Bomba iddia: TFF Başkanı değişiyor

TFF'nin bu iddiayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Candaş Tolga Işık Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (56)

recep:

palabıyık olacakmış lig oynanmadan febeşe şampıyonluk verecekmiş

31
28
yanıtYanıtla
istatistikler acıklıyor herseyi:

trabzona ondan itimas geçti.

yanıt11
yanıt10
Kebapçı selo:

Auta çıkan topu korner vererekmi, muriç in nizami golüne faul vererekmi feneri şampiyon yapacakmış. Kuldan utanmanız yok ama Allahtan korkarak yorum yapın.

yanıt34
yanıt28
NECMİ:

tff başkanlığı abdurrahim albayraka yakışır

17
41
yanıtYanıtla
ORHAN:

başakşehir başkanı göksel gümüşdağın bu işi iyi yapacağını düşünüyorum

6
32
yanıtYanıtla
Maho:

Kurda kuzu teslim edilir mi şaşkın

yanıt0
yanıt0
Aydınfb:

İki TFF başkanı var para ile arasan bulamazsın Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeli 3 Temmuz kumpası ile Fenerbahçeye ayar çektiler,Nihat Özdemir Fenerbahçeli ayar çekmiyor resmen Fenerbahçeyi doğruyorlar,taraf olmaları istenmiyor tarafsız olmaları isteniyor ama ikiside Fenerbahçeyi lime lime ettiler yazık çok yazık.

21
15
yanıtYanıtla
Memoli:

Utanır insan biraz yahu. Kim doğranıyor. Hangi ligi hangi gözlükle seyrediyorsun

yanıt0
yanıt0
Fener MHK el ele:

Evet ya işte şikeden silinen puanlarınız var adınızı temizlemek için neden CAS a gitmiyorsunuz? ;)

yanıt1
yanıt2
ADSIZ:

aziz yldırım olsun TFF BAŞKANI

21
13
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title