Haberler

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku! Ayrılıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın, Başkan Fikret Orman ile görüşeceği ve kendisini isteyen Lecce'ye gitmesi için izin isteyeceği öğrenildi.

Burak Yılmaz, kendisini isteyen Lecce'ye transferine izin vermesi için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşecek. İtalyan basını da, tecrübeli golcü için Lecceli yöneticilerin hala Siyah-Beyazlı ekiple temasta olduğunu ve Burak Yılmaz transferinin her an bitebileceğini duyurdu. İki kulüp arasındaki pazarlıklar sürerken Burak'ın ayrılma isteği sonrasında Lecce'nin işinin kolaylaşacağı vurgulandı. Kral, kariyerini İtalya'da noktalayabilir.

ELDE SADECE GÜVEN KALIYOR

33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'la önümüzdeki sezon sonuna kadar mukavelesi bulunuyor. Şimdi ayrılırsa, Beşiktaş'a para da kazandırmış olacak. Siyah-Beyazlı kulüp içinse bu ayrılık durumunda mutlak suretle transfer gerekecek. Larin'i de kiralayan Kartal'ın elinde o bölgede kullanabileceği tek adam olarak Güven duruyor. Zorlu maratona hazırlanan Beşiktaş'ta Burak'ın ayrılığı sonrasında kaliteli bir forvet takviyesi gerekecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Haberler

500

Yorumlar (3)

Gerçekler Acıdır:

Zaten bizim futbolcuları ancak Lecce Mecce gibi adı sanı duyulmamış takımlar ister. Orada bile tutunamazlar, Avrupa''nın ikinci Ligi bile bizim Süper Lig''den çok daha kalitelidir.

12
10
yanıtYanıtla
vatan:

Buda bir takim buldumu hemen kaciyor buna güvenb olmaz.

4
2
yanıtYanıtla
FTH1453:

İNŞALLAH O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ. . . . . UÇAK BİLETİNİDE BİZ VERELİM.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title