Haberler

Beşiktaş, Porto'nun 24 Yaşındaki Savunma Oyuncusu Mbemba'yla El Sıkıştı

Güncelleme:

Beşiktaş, Porto'nun 24 yaşındaki Kongolu stoperi Chancel Mbemba ile anlaştı. Siyah-beyazlılar, Portekiz ekibine 2,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Belçika basını, Beşiktaş'ın transferini resmen duyurdu. Voetbalkrant.com, daha önce Anderlecht ve Newcastle United forması giyen oyuncuyla Siyah-Beyazlılar'ın anlaştığını duyurdu. Porto'da forma giyen ancak bu sezon beklediği şansı bulamayan Chancel Mbemba bütün kulvarlarda sadece 4 maçta görev aldı. Beşiktaş'ın bu transfer için Porto'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, oyununun ise 4 yıllık mukavele imzalayacağı öne sürüldü.

G.SARAY'A 2 GOL ATTI

Belçika basını eski kulübü Anderlecht'in geri almak için girişimlerde bulunduğu Mbemba konusunda, Porto kulübünden böyle bir cevap aldığını da vurguladı. 1.82 boyundaki oyuncu 2018'de İngiltere'den Porto'ya gelmişti. Kongolu, Anderlecht'in, G.Saray'ı 2014'te 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada, 2 gol atmıştı.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

önce vatan:

müzmin sakat çıkmaz inşallah

3
1
yanıtYanıtla
Memo bjk hollanda:

Iyi stoper olsa porto sana verirmi 2.5 milyona,,, uyumaaa fikooo

3
1
yanıtYanıtla
Eleştirmek kolay:

Bu kafayı değiştir, Porto benfica ve bunun gibi kulupler alt yapıdan peynir ekmek gibi futbolcu çıkardığından kadroda hiç bir sıkıntısı olmuyor ve sıcak para akışı sağlamak için bazı yıldızları bile gönderirler ama tabikide ellerindeki altın yumurtlatan tavuğu bu paralara vermezler. Taliska kötümüydü benfica verdi? Medel sakatmıydı inter verdi? Pepe engellimiydi real madrit verdi? Dandik dediğimiz vidaya kulupler almak için sıraya girdi biz beleşe aldık. . . Sen ver Bjk ye 1milyar dolar o zaman konş

yanıt7
yanıt1
GS:

İlginç adam çok iyi de olabilir ama sakatlığından sonra form tutamamış kalıcı değilse bence o paraya iyi transfer

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title