Haberler

Beşiktaş'ta ayrılık! Mirin evini boşaltıyor

Güncelleme:

Gelecek sezon kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş, yapılan transferlerle kadrosunu güçlendirirken, gönderilecek isimler de belli oluyor. Siyah beyazlı yönetimin performansı ile eleştirilen Mirin'in kendisine kulüp bulmasını istedi.

Bu sezon kadrosuna Ljajic, Tyler Boyd, Douglas ve Victor Ruiz'i katan Beşiktaş'ta takımdan gidenlerde belli oluyor. Siyah beyazlı ekip performansı ile eleştirilen Mirin'i gönderme kararı aldı. Fransız oyuncunun kendisine kulüp bulması istendi.

"OYUNCUYA KULÜP BUL DENİLDİ"

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlı yönetim, performansı eleştiri konusu olan Isimat Mirin ile yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaşlı idareciler, geçen sezon devre arasında PSV Eindhoven'dan kadroya katılan Fransız stopere "Kulüp bul" dedi.

Beşiktaş'a ayrılık! Mirin evini boşaltıyor

EVİNİ BOŞALTIYOR

Mirin'in evini boşaltmaya başladığı öğrenildi. 27 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimi sezon Beşiktaş formasıyla 20 resmi maça çıktı.

Siyah-beyazlı takımda Adriano, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre ve Tolga Zengin ile yollar ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

500

Yorumlar (11)

VEZIR:

NECIP. . OGUZHAN. . VE LENSIDE ISTEMIYORUZ

5
0
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Bence yonetımde ofisi bosaltsın gitsin ne kadar sacma işler yapıyor bu yonetım hanı transfer nerede paralar

4
1
yanıtYanıtla
bjk:

Vida gitmeden bu savunma düzelmez . . . papeyle bile düzelmedi . . . tek düzelme şartı Corluka nın tranferi . . .

2
2
yanıtYanıtla
eeee:

eeee necibe, quaresmaya, rocoya, canere bir şey söylenmemiş mi?

2
1
yanıtYanıtla
kartal nado:

Arkadaş bu ne acele ? iki gün sonra Necip''i stopere çekmeyin ? sahi , bu arada Atınç ne oldun ? neden çıt yok ? sanki kadro planlamamız yine sıkıntılı . bence bunlar ile uğraşacağınıza , acilen bir kaleci ve santrfor bulun bir an önce !

3
0
yanıtYanıtla
KICKBOXER:

OYUNCULARIN MAASLARINI ODEYIN ILK ONCE

1
1
yanıtYanıtla
Yilmaz taş:

Onu bu kulübe alan zinniyette gönderilmeli

2
0
yanıtYanıtla
ANIL:

Yönetimin acilen kendisine çeki düzen vermeli fikret ormana ilk 4 yılda nasıl övdüysek şimdi de eleştiriyoruz transfer politikası diye birşey yok izlediğimiz bir oyuncu diye aldılar mirin i ilk geldiğinden beri dedim kaliteli bir oyuncu değil scout ekibi tamamen değişmeli , beşiktaşı zor günler bekliyor kaleci denen kova karius ne goller yiyecek bakın görün

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çok isabetli bir karar olmuş.

1
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Beter olsun tüm kulüpler.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title