Haberler

Barcelona'dan Bülent Korkmaz paylaşımı: İki kaptan, iki savaşçı

Güncelleme:

Barcelona, resmi hesabından eski futbolcusu Luis Enrique ile Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz'ın fotoğrafını Türkçe olarak "İki kaptan, iki efsane, iki savaşçı, iki Avrupa şampiyonu" notuyla paylaştı.

Dünya devi Barcelona resmi twitter hesabı üzerinden Galatasaray'ın efsane oyuncusu, teknik direktör Bülent Korkmaz'la ilgili paylaşımda bulundu.

Barça'nın eski yıldızı ve teknik direktörü Luis Enrique ile Bülent Korkmaz'ın Şampiyonlar Ligi mücadelesinden bir enstantane paylaşan Katalan kulübünün resmi hesabı Türkçe olarak, "İki kaptan, iki efsane, iki savaşçı, iki Avrupa şampiyonu" notunu düştü.

Barcelona, Galatasaray efsanesine övgüler yağdırdı! Türkçe paylaşım dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Korkmaz Luis Enrique Galatasaray Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (4)

Kaan:

Gerçekten efsaneler. Avrupa statlarında Hep o fırtına gibi esen oyuncuları ve takımı bekliyoruz yine olabilir diye. ama yok. Barcalılar da R. Madrid''i Süper kupa finalinde yenen GS. olduğu bir başka anlamı var onların nezdinde.

9
2
yanıtYanıtla
kıyı:

Kaptan. . . Galatasarayımızın bir değeri olduğun için gurur duyuyorum. . Yüreğin ve adamlığınla efsanesin. . Seviyoruz seni. . Ve işaallah bir gün yine Galatasaray . . . .

8
2
yanıtYanıtla
Emekli Gazeteci:

Dogru ve Dürüstlük Basariya eklenirse Yillar Gecer Unutulmazsin. . . Kovuldu Gitmedi Kadroya Girdi Milli Takima yeniden secildi. Ilerlemis yasina ragmen. Meslek Hirsi ve Getirdigi BASARI. .

8
0
yanıtYanıtla
doğru söze ne denir:

hep bekliyoruz o gurur duyduğumuz gsyi sanki birileri bizimle uğraşıyor hala gsnin eski maçlarını izliyorum yeni maçlarını izlemiyorum

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title