Haberler

Aziz Yıldırım, Eljif Elmas transferini değerlendirdi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Napoli'ye bonuslarla 17,5 milyon euroya satılan Eljif Elmas transferini değerlendirdi.

Kendi döneminden örnekler veren Aziz Yıldırım, Ömer Faruk Beyaz ile Oğuz Kağan Güçtekin'e de dikkat çekti. Oğuz Kaan için Manchester City'nin kendilerine 5 milyon euro teklif ettiğini ama kabul etmediklerini hatırlattı.

Takvim'e konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Aykut hoca ve ekibi Hasan Çetinkaya ve yöneticilerimizin büyük bir çalışması sonucu Eljif'i sadece yetiştirme parasına aldık. Bütün Avrupa peşindeydi. 20-25 kulüp istiyordu. Ama Fenerbahçe'yi seçmesini sağladık. Fenerbahçe'nin elinde Eljif Elmas gibi değerli başka yıldızlar da var. Mesela Ömer Faruk... Mesela Oğuz Kağan... Oğuz Kağan için Manchester City bize 5 milyon euro teklif etti ama vermedik. Zamanında yaptığımız çalışmaların sonucunu görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Eljif Elmas Oğuz Kağan Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (20)

HAKAN:

BİRAZ KIYMETİNİ BİLİN DANDİKBAHÇELİLER ADAM SİZİN İÇİN TIRABZONUN KUPASINI ÇALIP CEZA EVİNE GİRDİ GERÇİ ŞİMDİKİ BAŞKANINIZDA DİLENCİ TAKIMIN HUYUNDANMI KAREKTERİNDENMİ NE

19
35
yanıtYanıtla
Çomar avcisi:

Ilginç bir türsün, seni incelemek isterim. Darwine göre insanlar maymundan geliyor en büyük kanıtı olabilirsin.

yanıt23
yanıt4
OSMANLI:

ALLAHA ŞÜKÜR, Kİ BİZDE ŞABANLAR, ERDEMSİZLER, YOK, ŞİKE Yİ YILLARCA YAPANLAR, YALAN DAN BİR KARA CALMA İLE BİZİ ŞİKECİYE CIKARDILAR, YAZIK BİR ESKİ MAÇLARDA ARİFİN KAZANDIRDI PENALTILARA BİR BAKIN ÖNCE, BAŞAKAN O CEZACI VEREN SAVCI SU ANDA AMERİKA DA GS LİLERİN YANINDA. BU NEYİ GÖSTERİR??

yanıt10
yanıt1
fsft:

abartılcak bir oyuncu değil dorukhan kat eder elifi

9
24
yanıtYanıtla
TRABZONLU PONTUSLU RUM:

ILK 11 GIREMEZ 6 AY SONRA GERI YOLLAMANIN YOLUNU ARARLAR

9
22
yanıtYanıtla
alp:

hadi lan gidip @ la kredi alıp dunya kadar paraları bonservıslerı futbolculara verıp okadar borca soktugun takımı ne hale getırdın . elif elmas satılmıs cıkmıs utanmadan konusuyorsun elif gibi 10 adam satılsa senın yıne actıgın cukur kapanmıyor aziz bey

10
13
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Merih demirali neden bedavadan verdin adam şimdi Juventus ta oynuyor

17
4
yanıtYanıtla
asa:

kaç yıllık başkanlığında belki 2. büyük satışın, hemen sinekden yağ çıkarmayın

13
6
yanıtYanıtla
Dilenci Bahçe:

büyük başkan sen gittin. takım satılık köy oldu. comolli ve kankası kıymetli oyuncuları satıp ne olduğu bilinmeyen bir sürü adam aldı. sonra da televizyonlarda bilbordlarda resmen dilenmeye başladılar başarı ise sıfır. Millet bize fener ol adı altında dilenci ol diye bahsetmeye başladı. Ali Koç hayal kırıklığı maalesef bunda seninde suçun var.

7
12
yanıtYanıtla
HAMDİ:

ŞİKECİ HIRSIZ BAŞKANDAN KURTULDUNUZ DİLENCİ GELDİ NE İŞ

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title