Haberler

Aziz Yıldırım, Can Bartu'nun Cenaze Namazına Katıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Eski Başkanı Aziz Yıldırım, vefat eden sarı lacivertli efsane isim Can Bartu için statta yapılan törene katılmamıştı. Yıldırım, Can Bartu'nun cenaze namazına katıldı.

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, hayatını kaybeden efsane isim Can Bartu'nun cenaze namazına katıldı. Yıldırım stattaki törene ise katılmadı.

Yıldırım'ın çevresinde yoğun bir kalabalık vardı. Aziz Yıldırım'ın yanı sıra eski yöneticilerden Mahmut Uslu da cenaze namazı için Marmara İlahiyat Camii'ne gelen isimler arasındaydı. Eski TBF Başkanı Harun Erdenay'ın yanı sıra Ömer Onan da hazır bulundu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Can Bartu'nun Üsküdar Marmara İlahiyat Camii'ndeki cenaze töreni öncesi cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Polis, taraftarların ve cenazeye katılmak isteyen herkesin üzerini arayıp camiye aldı. Can Bartu'nun eşi Güler Bartu ve kızı Gülfer Arığ, cami avlusundaki çadırda taziyeleri kabul etti.

Bartu ailesinin taziye çadırı önünde uzun kuyruklar oluştu. Her takımın taraftarlarından yüzlercesi şu anda camiye akın etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Can Bartu Haberler

500

Yorumlar (2)

aziz:

o stada bir daha giremez

2
4
yanıtYanıtla
Murat:

Aziz Koç’tan 1000 kere daha adamdır

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title