Haberler

Aziz Yıldırım'a Rasim Ozan Kütahyalı'ya Hakaretten Para Cezası

Güncelleme:

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 3 bin 480 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya yaptığı bir basın açıklamasında hakaret ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'hakaret' suçundan 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Anadolu 37'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Aziz Yıldırım'ın avukatı katılırken, Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatı Esennur Ezgi de salonda hazır bulundu.

Aziz Yıldırım'a Rasim Ozan Kütahyalı'ya Hakaretten Para Cezası

HAKİM BERAAT KARARI VERDİ

Duruşmada söz alan Kütahyalı'nın avukatı, "Sanığın suçu sabittir. Cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. Aziz Yıldırım'ın avukatı da söz alarak, müvekkilinin beraatine karar verilmesini istedi. Davayı karara bağlayan mahkeme, Aziz Yıldırım'ı Rasim Ozan Kütahyalı'ya karşı 'hakaret' suçundan 87 gün olmak üzere toplamda 3 bin 480 lira adli para cezasına çarptırdı. Tarafların istinaf mahkemesi'ne başvuru hakkı bulunuyor.

"KARAR BİZİ MUTLU ETTİ"

Duruşma sonrasında adliye önünde açıklama yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatı Esennur Ezgi, "Aziz Yıldırım müvekkilime daha önce basın açıklaması sırasında hakaret etmişti. ve bunun yargılaması sürüyordu. Bugün karar çıktı. Sanıkla ilgili olarak 87 gün adli para cezası verildi. Önemli olan noktalardan birisi sanığın daha önce bir sabıkası olmaması, ilk defa bu dosyadan ceza almış olması. ve en önemlisi bizim müvekkilimizin haklılığı. Müvekkilimize ağır hakaretlerde bulunmuştu. ve bugün adalet yerini buldu diyebiliriz. Karar bizi mutlu etti ama verilen ceza biraz düşük" dedi.

Aziz Yıldırım'a Rasim Ozan Kütahyalı'ya Hakaretten Para Cezası

Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Aziz Yıldırım'ın 18 Nisan 2016 tarihinde yaptığı basın açıklaması sırasında, Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik hakaret içerikli sözler söylediği anlatılmıştı. Aziz Yıldırım'ın, Rasim Ozan Kütahyalı'ya 'hakaret' suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Aziz Yıldırım Haberler

500

Yorumlar (10)

Cusss:

Aziz yildirim icin parami bu. Isvec gibi adamin kazandigi paraya gore ceza vereceksin

5
7
yanıtYanıtla
HAYDARR:

SEN RASİMİ EVİNE AL CUSSS

yanıt0
yanıt0
Ooooooooo:

Rasim yalamasina az bile demis rasime ne ceza verecekler bekliyoruz !!!!!!!!!!!!!!!yildirim bir kisiye hakaret etmis rasim butun millete hakaret etmistir adalet bekliyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!

5
3
yanıtYanıtla
hayret:

bu Nahlet Aziz yıldırım ve öteki Demir ören. her gün ! Gazte mansetlerinde, ya bıktık bu hainlerden.

3
2
yanıtYanıtla
ADİL:

ALLAH BU CEZAYI VEREN HAKİMİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

3
1
yanıtYanıtla
kare:

Aziz yıldırım futbolun kalesiydi o gitti futbol bitti. Tüpçü mahvetti futbolu şimdide beşiktaşı mahvetti.

2
1
yanıtYanıtla
ü.y.:

sensin lan lanet

2
0
yanıtYanıtla
takipte:

bari adam gibi birinden bu cazayı yeseydin

2
0
yanıtYanıtla
Bu Sikeci Kucük Tüpcü Mandacik:

Metris Damgali Yildirim Yine Kasiniy FENEV190:7G0000000Lyer KüME CUMHURiYETi

0
1
yanıtYanıtla
Firinci:

Noktayı İbrahim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title