Haberler

Arsenal'de Mesut Özil depremi! Fatura ona kesildi

Güncelleme:

Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi finalinde Chelsea'ye 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olması sonrasında oklar yeniden Mesut Özil'e döndü. Yıldız ismin, transfer döneminde takımdan ayrılma olasılığının çok yüksek olduğu belirtildi.

Arsenal'ın çarşamba gecesi UEFA Avrupa Ligi finalinde Chelsea karşısında yaşadığı 4-1'lik bozgunun ardından takımın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, yeniden eleştiri oklarının hedefindeki isim hâline gelmişti. Ada basını ise 30 yaşındaki yıldız ismin satılacağına yönelik iddiaları yeniden gündemine taşıdı.

Daily Mail gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre kadroda geniş bir revizyona gitmeyi düşünen menajer Unai Emery, bu amaç doğrultusunda da haftalık 350 bin sterlinlik maaşıyla takımın en çok kazanan ismi olan Mesut'un başka bir kulübe satılmasını istiyor. Haberde Topçular'ın oyuncuyu satmak için maaşının bir kısmını ödemeye dahi razı olduğu ifade edildi.

Arsenal'de Mesut Özil depremi! Fatura ona kesildi

MESUT'U MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Mesut'un menajeri Erkut Söğüt ise kısa bir süre önce yaptığı açıklamada çıkan tüm dedikodulara oyuncusunun kontratının bitiş tarihine kadar Londra ekibinde kalacağını söylemişti. Öte yandan Arsenal'ın eski futbolcularından Cesc Fabregas ise karşılaşma sonrasında BT Sport'a yaptığı yorumda Mesut'u sert sözlerle eleştirirken şu ifadeleri kullanmıştı:

"MESUT'UN BİR LİDER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

"Liderlik vasfı, içinizde ya vardır ya da yoktur. Real Madrid'de oynarken çevresinde dünyanın en iyi futbolcuları vardı ve Cristiano Ronaldo gibi spor tarihinin en büyük isimlerinden biriyle aynı takımdaydı. Mesut'un orada yaptıklarını küçümsemiyorum ama bir adım geriye gittiğinizde kendinizi daha çok göstermelisiniz. Zira çevrenizdeki oyuncular, eski takımınızdakilerle aynı kaliteye sahip olmayabilir.

Kulüp, sizi takımın lideri olmanız için alıyor. Bense Mesut'un bu yükü taşıyabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünmüyorum. Elbette onunla her gün birlikte değilim ama yine de Mesut'un bir lider olduğunu düşünmüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (17)

coni:

Gel Abdulhamit yada Dirilis dizisinde oynarsin

11
6
yanıtYanıtla
Kılçık:

Bu dizilerde haçlı CONİ karekteri kişilik yapına tam sana uygun.

yanıt2
yanıt5
Selçuk S.:

Bizim millet kadar kendi içinden çıkan , bir değeri yerin dibine sokmak için can atan bir millet var mı acaba. Mesut Özil dünyaca kabul görmüş çok yetenekli bir futbolcu dur , her futbolcu gibi performansı düştüğü zamanlar olabilir , Messi dünya kupası finallerinde ne yapabildi hiç bir şey..

9
5
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

Pili bitti gari Alman bozmasının.

5
8
yanıtYanıtla
Gemlik:

Erdoğan ile fotoğrafın bedeli başka bir şey değil.

4
3
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

dogru soyluyorsun uyusturucu partilerinin hic payi yok

yanıt0
yanıt2
Ali:

Fenerbahceye gel artik

2
4
yanıtYanıtla
Marti:

Bes kurus etmez adamin hic bir stili yok

3
2
yanıtYanıtla
hamza:

basak sehirmiydi ??? orda oynar artik

1
2
yanıtYanıtla
Susen Es:

Hemen gonderilsin. Arsenal kattigi hic bir sey yok geldiginden beri. Bosuna Masraf

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title