Haberler

Alper Potuk'u yaptığı indirim kurtarmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon başında alacağı ücrette %40 indirim yapmasına karşın beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Alper Potuk ile yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe'de devre arası yolların ayrılması planlanan isimlere bir yenisi daha eklendi. Zajc, Jailson ve Mehmet Ekici'yi göndererek ara transfere kaynak bulmak isteyen sarı-lacivertlilerde Alper Potuk da bu listeye eklendi. 2022'de sona erecek sözleşmesinde yüzde 40 civarında indirim yapan Alper, sezon başında taraftarın ve camianın takdirini toplamıştı. Ancak Alper'in performansı da ücreti gibi inişe geçince teknik heyetin gözüne giremedi.

22 DAKİKA FORMA GİYDİ!

Yönetim oyuncuya maaşından indirime gitmesi nedeniyle teşekkür etmişti. Ancak takım planlarında çok az yer aldığı için devre arasında Alper'in gidişine hayır denmeyecek. Şayet tecrübeli oyuncu takım bulabilirse, yönetim tarafından her türlü kolaylık sağlanacak. Alper bu sezon ligde toplam 3 maçta 22 dakika süre bulabildi.

Alper Potuk'u yaptığı indirim kurtarmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Alper Potuk Fenerbahçe Jailson Haberler

500

Yorumlar (14)

FATİH:

GALATASARAY A ÇELME ATMAYA KALKAN ENİNDE SONUNDA TAKLAYA GELİR.

32
29
yanıtYanıtla
Sercan:

Geç bile kalındı. Çalışmayan, aldığı paranın hakkını vermeyen kim varsa gönderin takımdan.

24
2
yanıtYanıtla
unitimsah:

COME TO BEŞİKTAŞ muahhaha

17
1
yanıtYanıtla
fth:

BU ADAMDAN DA KURTULDUK MU BAŞKA BİŞEY İSTEMEM BUNUN GİDECEİĞİ YER 1 SENE SONRA 2. LİGDE KENDİNE TAKIM ARAR

9
1
yanıtYanıtla
12345:

boşuna kadroda kalabalık ediyor. 0 indirim yapsa bile gidecek artık. alper''de biliyor kimsenin onu almayacağını kurtarma çabaları işte.

8
1
yanıtYanıtla
allame:

Afyon Devlet Hastanesi''nde çalışırken FB''ye yeni transfer olmuştu, hocam, siz FBlisiniz, tanıştıralım dediler, yanıma geldi. Sessiz, efendi kılıklı. FB''ye gitme, yapamazsın, sen Eskişehir''de yıldız oldun, taş yerinde ağırdır, İstanbul seni yoldan çıkarır dedim. Olacağı buydu. FB yönetimi akıllanır mı ?Asla. Hep parayı ıskartalara verir. Türk oyuncu!O ne ki , asla almaz!Şu Mehmet Ekici, 2 sene peşinde koştu, sonuç ortada. Akıl akıl, gel bana takıl!!!

4
3
yanıtYanıtla
Hasann:

BU VE BUNU DAHA BİR SÜRÜ VAR, HADİ İNŞALLAH KURTULURUZ

5
0
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu?:

es esine gitde verdiğin paranı çıkart?işine gelince oyna işine gelmeyince oynargibi oynamayoksa seni mil. tak. seni 6Sa alacağım ayakları ile puan alan takımamı gidecek kesin bu bunungibi fb iç düş. topçuları satın yok edin???

0
2
yanıtYanıtla
MARDİNLİ ARİF:

afyonu fazla kaçırdın galiba ne diyon olummmm

yanıt0
yanıt0
yasir:

Yıllardır ne bekleniyordu ki. Bu adamlara bu sözleşmeler az bile. Yıllık 10 milyon euro vermeliler. Böyle adamları manavda bile bulamazsın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title