Haberler

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk: Mete Kalkavan Gördüğüm En Art Niyetli Hakemdi

Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Hakem Mete Kalkavan'a ateş püskürdü. Öztürk, "2 yıllık başkanlık dönemimde gördüğüm en art niyetli hakemdi. Antalyaspor camiası da buraya gelen taraftar da Mete Kalkavan ismini ve bugünü unutmaz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor, lider Başakşehir'e evinde 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, hakem Mete Kalkavan için sert eleştirilerde bulundu.

"GÖRDÜĞÜM EN ART NİYETLİ HAKEM"

Maçla ilgili konuşulacak tek şeyin hakem olduğunu söyleyen Öztürk, "2 yıllık başkanlık dönemimde gördüğüm en art niyetli hakemdi açık ara ve bunun artık yeni türevleri çıktı. Eskiden direk yapılıyordu bazı şeyler, şimdi VAR diye bir sistem var. Aşağıda da söyledim, hoş geldi, iyi geldi, kullanın o zaman. Pozisyonları burada yorumlamayacağım, bir sürü yorumcu zaten yorumlar. Olan vardır, olmayan vardır, penaltı vardır yoktur, bunlara girmeyeceğim ama bu sistem kullanılmalı. ya da takımlara bu hakkı verin. Kulübeden itiraz hakkı olsun takımların yani VAR'a gidilme hakkı olsun. Çünkü, eğer oradaki hakem VAR'a gitmiyorsa, eğer o odadaki insanlar uyarmıyorsa, baktığınızda en az 2-3 pozisyon var. Maçın gazıyla verilmiş ve geri alınabilecek" dedi.

"İNCE DOĞRAMA İŞLEMİ YAPILDI"

Nazım'ın sarı kartıyla ilgili, 'komedi' diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir oyuncu, hakemin hatalı verdiği karara elini kaldıramayacak mı? Başakşehir'in oyuncusu Arda, 'taç benden çıktı' diyor. Buna rağmen sen kararı geri alamıyorsan, ya kendinle ilgili bir ego problemin var, ya bu sistemi kullanmıyorsun, ya da art niyetlisin. Burada bir ince doğrama işlemi yapıldı. Bir hakem tarafından benim başkanlık dönemimde yapılmış en temiz işlem oldu."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (29)

shinji gol gol gol:

Neden bu kadar tepki gösteriyor ki açsın ilk yarıdaki Antalya Gs maçını izlesin nasıl doğramış hakem görür. O gün çıkıp güzel maç oldu diyerek etrafa gülücükler dağıtıyordu. Oysa ki Antalyanın penaltısı verilmemiş muslera kırmızı kart görmemiş ve Gs son dakika faulden gol atmıştı. Bence hakem akşam ne yaptıysa mustehak bunlara beter olsunlar. .

4
11
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

HAKEMLERE AYAR VERİLDİ BAŞAKŞEHİRİ ŞAMPİYON YAPACAKLAR

9
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

17 TAKIM BİRLEŞİP BU PROJE TAKIMINA KARŞI DURMUYOR TEK DERT GALATASARAY VE İBB İLE BİRLİKTE DİĞER 17 OLUP ÜLKE FUTBOLUNA İHANET EDİYORLAR. BU TAKIM ARAPLARA SATILINCA TÜRK FUTBOLUNDE NELER OLACAK BEKLEYİN? KAZANMAK İÇİN DEĞİL KAYBETMEMEKİÇİN OYNAYIN BU YIL KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN AMA BU SERMAYE TAKIMI OLMASIN DİYE. SEYİRCİ YOK, ÜRÜN SATIŞI YOK BU SÜPER TRANSFER PARALARI NERDEN? İSTANBULLULARIN VERGİLERİNDEN TABİ. BUNU İRDELEMEYİP 3 BÜYÜK DÜŞMANLIĞI KÖRÜKLENMEKTE VE BİLİNÇLİ OLARAKTAN.

10
2
yanıtYanıtla
VİCDANI OLMAYANIN HİÇBİRŞEYİ OLMAZ:

ANADOLU TAKIMLARINI ADAM GİBİ TEPKİ VERMEYE ÇAĞIRIYORUM. GELİN HAFTAYA MAÇLARA ÇIKMAYIN!ADALET ADALET ADALET İSTİYORUZ. NEDİR BU REZALET İLLAKİ BİRİLERİNİN CANINI YAKACAKLAR. ÜLKEDE FUTBOL DİYE BİRŞEY BIRAKMADILAR. TÜPÇÜDEN BAŞKAN OLURSA BÖYLE OLUR. BELKİDE İDDİA OYNAMIŞTIR!NE DE OLSA ONU DA SATIN ALDIRMIŞLAR YA ONA. . . NE TİYATRO AMA!MİLLET İLERİ GİDER BİZ İSE DURMADAN GERİ YETER ARTIK AMA. BİR DELİ ÇIKIP BİR HAKEMİ VURACAK AKLINIZ O ZAMAN BAŞINIZA GELECEK. SAVCILAR DURDURUN BU REZALETİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

8
2
yanıtYanıtla
hasbinallah:

büyük bir şok dalgası başlatabilirsin türk futbolunda. Yolun açık olsun bilge adam

yanıt0
yanıt1
CAPKIN KIZ:

HOKKABAZ MILLETI ISYANAMI CAGRIYORSUN. OLAY OLURDA BÜYÜRSE BUNUN VEBALI KIME NASIL O ZAMAN HESAP VERIRSIN MERAK EDIYORUM

yanıt1
yanıt1
xxx:

şampiyon başakşehir yazdıracağız oleyyyyyyyy

4
6
yanıtYanıtla
OFSPOR:

dünkü maçta misafir tribünün de 1 başakşehirli vardı senmisin o ?

yanıt16
yanıt2
Ahmet KAYA:

ne oldu bütün kulüpler imza toplamıştı Galatasaray için şimdi ne oldu da hakemlere itiraz başladı kuyuluk acısı var kulüplerin allah işte sizler bir şey yaparsınız acısını yine sizler çekersiniz beyler etme bulma dünyası bu dünya hakemlerde insan hata yapabilirler.

4
5
yanıtYanıtla
Adill:

Sayın başkan hak arayanla birlikde hareket edin . Geç kaldınız?Ben GS felan değilim. Gittiniz Fiko yla beraber oldunuz. o neyin peşindeydide onun peşine düştünüz ?Maçdan önce açıklama yapacaktın. Bu maçı 1-0 kaybedeceğinizi hissetmiştim . Ya siz kazanırız diyemi inanmıştınız?

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title