Haberler

    Ali Koç'un oğlu, derbiyi tribünde izledi!

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini deplasman tribününde izledi.

    Süper Lig'de 6. haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev derbi 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'de taraftarlar arasında bir sürpriz vardı. Başkan Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç da tribünde yer aldı. Sarı-lacivertli taraftarların yanında misafir takım tribününde yer alan Fenerbahçe Başkanının oğlu, korumalarla beraber oturdu.

    KOÇ'A TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

    İlk kez bir deplasmana hem de deplasman tribününde olan Kerim Rahmi Koç'a büyük ilgi gösterildi. Maç sonunda da taraftarlarla beraber bekleyen Koç, herhangi bir sorun yaşamadı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe Rahmi Koç Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
    500

    Yorumlar (5)

    realist:

    bazi insanlar dogustan sanslidir deyimini bu fotoda goruyorum

    2
    0
    yanıtYanıtla
    misafir:

    Vallahi ayni babasi ali koca benziyor. Ali kocun cocuklugu sanki. . . . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Cim Bom:

    Yazık çocuğa

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Dadaş:

    Bu dünyada senin ile Ayla bebeğin arasında ki fark ne biliyormusun zengin çocuk. Ayla bebek belkide bir savaştan kaçıyordu yaşamak için ailesi ile bir yola çıktı ama yolun sonu acı son ile bitti. Sen şanslısın zengin çocuk çünkü Ayla bebek gibi yaşayan nice insanların, çocukların yaşaması ne yazık ki bu yaşadığımız dünyada senin gibi deden gibi yada baban gibilerin 2 dudağının arasında. Onun için Zengin çocuk yaşadığın hayatın kıymetini bil senin yerinde olmak isteyen nice aç sersefil yaşayan insanlar var. Bak zengin çocuk senin gibilerin yaşayabilmeleri için nice Ayla bebekler ölüyor biliyormusun... Daha çok yazılacak söylenecek söz var ama desene babana sor onlar sana anlatsın senin ile Ayla bebeğin arasındaki farkı...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ERKAN YILMAZ:

    Karşılaştırmalar çok yanlış, ben olması gibi baktığımda zenginliğini bir tarafa bırakmış sevdasına koşmuşkoşmuş ki koştu yol en zor yollardan biri gs deplasmanıo deplasmanda maçı protokolde yada bir locada maçı seyredebilirdi. kendisini yürekten kutluyorumayrıca oğluna ve taraftarına güvenerek bu duruma müsade eden ali koçuda tebrik ederim. duruşsa bu da fenerbahçelilik duruşudur diyorum.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title