Haberler

Ali Koç'tan Kolarov ve Gustavo transferleri için flaş karar!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Kolarov ve Gustavo transferleri için Ali Koç, sürpriz bir karar aldı. İki yıldızı takıma kazandırmak isteyen Koç, transfer için menajerleri devreden çıkardı.

Fenerbahçe Kolarov ve Luiz Gustavo için son taarruza hazırlanıyor. Başkan Ali Koç'un görüşmelerde menajerleri devreden çıkarttığı kulüp yöneticileriyle bizzat kendisinin yüz yüze görüşeceği bildirildi.

GUSTAVO İÇİN TAKSİTLİ SEÇENEK

Başkan Ali Koç, bu 2 transfer için tüm fedakarlığı da yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Gustavo için Marsilya'ya ilk yıl için 4 milyon, ikinci yıl için 1,5 milyon ve 500 bin euro bonus olmak üzere 6,5 milyon euroluk teklif yaptı.

ALİ KOÇ TRANSFERLERİ BİTİRMEYE NİYETLİ

Transferin son tarihi olan 2 Eylül'e kadar bu iki futbolcuyu çubuklu formayı giydirmekte kararlı olan Başkan Koç, stoper transferini gerek kalırsa devre arasına bırakacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (36)

baks bani:

pis dilenciler önce aç karnınızı doyurun :)

14
40
yanıtYanıtla
Gakkoş:

Hoşttt yani bir insan bu kadar karaktersiz olur.ulan tavşan seni o yardımlar fb ailesi arasında toplandı niye kıskanıyosunuz

yanıt15
yanıt5
Murat celik:

Arkadaş cinconun bileklik sattiği zamani unutuyor galiba ????????

yanıt30
yanıt6
baks bani:

ben cinconlu deilimki kardeşim :)

yanıt0
yanıt0
KSK li MESUT:

Bir zamanlar mor forma giyen bilezikli değişikler vardı sokaklarda. Anlaşılan sen onlardansın...

yanıt3
yanıt0
baks bani:

ben gs li deilimki mal :)

yanıt0
yanıt2
Full ASLAN:

Dilenciler kralı iş başında patron acun''u da yanına al

6
21
yanıtYanıtla
Enkaz:

2006 da 350 liralık maaşımla bizzat ben 5 lira Galatasaray için bağışta bulundum..geri verin lan bana 5 liramı.

yanıt4
yanıt0
mahmut:

kıskanınnnnn

yanıt5
yanıt2
baks bani:

ulan aziz başkanın kıymetini bilseydiniz şimdi bu duruma düşmezdiniz geçen sene neredeyse kümese düşecektinız yumutlaya yumurtlaya kurtuldunuz aziz başkan roberto carlosu anelka alex rvp nani gibi dünya yıldızlarını bu takıma getirdi feneri bu duruma getirenler utansın

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title