Haberler

Alex de Souza: Fenerbahçe'nin henüz hazır bir takımı yok

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza, "Fenerbahçe'nin henüz hazır bir takımı yok. Jailson, stoper bölgesinde oynadı. Alışık olduğu bir pozisyonda oynamadı." dedi.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex Bayern Münih maçından sonra yaptığı konuşmasında müsabaka sonucunu normal karşıladığını belirtti.

"FENERBAHÇE'NİN İHTİYAÇLARINI ANALİZ ETMEMİZ LAZIM"

Alex de Souza, "Çok normal diye düşünüyorum, iki takımın kalite farkını düşününce. Bayern Münih Almanya'da, Şampiyonlar Ligi'nde zirveye oynuyor. Fenerbahçe'ye bakmamız, ihtiyaçlarını analiz etmemiz lazım. Yönetim ve teknik ekip bunu analiz edecektir. Fenerbahçe'nin henüz hazır bir takımı yok. Jailson, stoper bölgesinde oynadı. Alışık olduğu bir pozisyonda oynamadı." dedi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Fenerbahçe Jailson Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

gs:

gsyi hakemlerle yeniyor zanediyorki başka büyük takımlarıda yenecek hakemler olmasa gsden her maç 5 yersin

4
10
yanıtYanıtla
rvp:

feneri o yüzden yenemiyorsunuz işte

yanıt0
yanıt0
TURŞU:

ya bi bitmediniz be kardeşim yeter ya. Sizden ne çok var öyle.

yanıt3
yanıt0
FB:

Hakemler sayesinde Gs''yimi yeniyormuş Senin yaşın kaç oğlum? Okan Burak Emre Belezoğlu röportajlarını aç arşivden izle Kadıköye gelmeden 10 gün öncesinden bacaklarımız titremeye başlıyor diye bahane dinle. . . cici bebe

yanıt5
yanıt1
k.e:

kardeşim en baştan senin audi cup ta ne işin var dişine göre hazırlık maçları yapsana. Futbolculara ve taraftara travma yaşatmanın ne alemi var. . !

7
3
yanıtYanıtla
dimi:

Audi cup neyine. bul bi tofaş cup anadolu 2. lig takımlarıyla başa baş oyna dimi

yanıt8
yanıt8
CISSSS:

ULA BUDA FByi TAKIM SANIYO ŞİMDİYE KADAR AZİZENİN ŞİKELERİYLE SAHAYI YEŞİLLENDİRMELERİYLE TAKIM GÖRÜNTÜSÜ VERİYODU O DEDİĞİN TAKIM 70li YILLARDAYMIŞ GERÇEKLER ACITIR ZIRTTTTT

3
5
yanıtYanıtla
FENEV KUS BEYiNLi FENEV:

ALEX GiTTi GiDELi ASIRLAR GECTTi YIL OLMUS 2019 ADAM DöNMüSTE SENi iZLEMEYE GELMiSTE NOLDU SONUC FENEV BIRAK TüRKiYEDE KUPA ALMAYI 10 YILDA BiR AVRUPADA iLK MAC 6:1 YETMEDi REALDENDE RAHAT Bi 11GOL YER ADAMLAR ATTLETiCONUN TOTTHEMiN ACISINI EZZiK FENEVGENELEVDEN CIKARACAK

1
5
yanıtYanıtla
brc:

adamlar feneri şenlik olsun diye çağırmışlar

2
4
yanıtYanıtla
BOŞ PDMPA BRC cevap:

acaba çağırma sebebi dünyaca ünlü bir markanın dünyaca ünlü bir ceosunun kulübün başkanı olması olmasın

yanıt4
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title