Haberler

Ahmet Çakar'ın penaltı yorumu Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti

Güncelleme:

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından "Ümit Öztürk bence çok cesur ve iyi maç yönetti" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki maçın 90. dakikasında ceza sahası içinde Mustafa Pektemek'in eline çarpan topta hakem devam kararı verdi. Fenerbahçe camiası da bu karar sonrası hakem Ümit Öztürk'e sert tepki gösterdi.

Bu yaşananların ardından eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Twitter hesabından, "Top kendi arkadaşı tarafından can havliyle kaleden uzaklaştırılırken kol açık bile olsa penaltı değildir. Ümit Öztürk bence çok cesur ve iyi maç yönetti. Verdiği tüm penaltı kararları doğru. Penaltı beklenen pozisyonlarda da devam kararı doğru" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım sonrası Fenerbahçeli taraftarlar Çakar'a büyük tepki gösterdi.

İşte o paylaşım:

Ahmet Çakar'ın penaltı yorumu Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Öztürk Ahmet Çakar Beyaz TV Haberler

500

Yorumlar (53)

CİMBOMBOM:

Ben bir Galatasaray taraftarıyım ama bu sene Fb nin hakkını çok yediler. geçen hafta Trabzon maçında 1 gol ve 2 penaltısı verilmedi bu haftada net 2 penaltısı verilmedi.

28
37
yanıtYanıtla
Nirvana:

Ahmet Çakara katılıyorum . İlk defa Fb stadında düzgün bir hakem gördük . Bu maçın hakemi kesinlikle haftanın hakemi seçilmeli . Tabii futbolu bilenler seçerse . . . Çakar saygı duyulan biri değil ama bu sefer doğru konuşmuş . Vurulduğu zamandan önceki gibi cesur konuşmuş .

26
32
yanıtYanıtla
.......................:

tabi fenerin hakkını yiyen hakem her zaman iyi hakemdir di mi hadi ordan

yanıt2
yanıt0
KEVENCİ:

Nirvana o zaman penaltıydı diyen yorumculara üzüldün sen cehennem buz tutana kadar fenerbahçeliyiz sende ahmet çakar gibi çakma bir adamsın o zaman

yanıt9
yanıt4
Nirvana:

Kevenci . . Yorumcular destekledikleri takımlar , sistemin koruduğu takımlar için oradalar . Onların ne dediğinin hiçbir önemi yok . Ben onların hepsinden daha tecrübeli ve doğru biriyim . Futbolu da onlardan iyi biliyorum . 35 sene oynadım üç değişik kıtada . Eğitimim onlardan çok ileri seviyede . Kuralları daha iyi biliyorum , duyduklarım saçmalıklara göre .

yanıt2
yanıt7
Ysf:

Hadi ordan

yanıt0
yanıt0
Hendekli:

Sayın ahmet cakarında hakemliğini biliyoruz fener düşmanı yorumculugundada düşmanlıgı devam ediyor o şahıstan hayırlı kelimeler beklemek zor bunlar yorumcu diye yazdıran ve izleyenlere yazıklar olsun

20
10
yanıtYanıtla
gsli:

bu mala hoca demek bile çok ağrıma gidiyor ben Gsli biri olarak diyorum futbol severim ama bu şekilde oynan bi futbolu değil . herkes hakkı ile oynasın hakkı olan kazansın . fb nin hakkını yediler .

19
11
yanıtYanıtla
GALATASARAY LI:

Galatasaray lı kılığına girmiş fenevli

yanıt5
yanıt13
SSSLİİ))9:

mal))

yanıt2
yanıt4
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title