Haberler

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ve Yardımcı Antrenörler Fenerbahçe'yi ziyaret etti

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Milli Takım Yardımcı Antrenörleri Selçuk Şahin ve Daniele Russo, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin antrenmanını izleyen yetkililer, antrenman sonrası teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcularla yemekte bir araya geldi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Milli Takım Yardımcı Antrenörleri Selçuk Şahin ve Daniele Russo, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Süper Lig 16'ncı hafta erteleme müsabakasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin antrenmanını izleyen A Milli Futbol Takımı yetkilileri, antrenman sonrası Sportif Direktör Mario Branco, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcularla yemekte bir araya geldi.

Futbolcular ve teknik heyetle sohbet eden A Milli Futbol Takımı yetkilileri, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Can Bartu Tesisleri Vincenzo Montella İsmail Kartal Selçuk Şahin Milli Takım Fenerbahçe Can Bartu Selçuk Antrenman Milli Takım Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title