Haberler

Sosyal medyayı sallayan koronavirüs testi videosu için, Murat Sancak'tan açıklama geldi

Güncelleme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyada gündem olan koronavirüs testi yaptığı video için bir açıklama yaptı. Testleri ücret karşılığı aldığını söyleyen Sancak, videonun bilgisi dışında paylaşıldığını ifade etti.

TFF. 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyada gündem olan videoya ilişkin açıklamada bulundu.

Murat Sancak'ın yakın çevresinden olan Cihan Şanlı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Sancak'ın koronavirüs testi yaptığı, önce kendisine test yapan Sancak'ın sonrasında da yanındaki yakınına test yaparak sonucunu beklediği görülmüştü.

"ÜCRETİ MUKABİLİ ŞİRKETİMİZE TEMİN EDİLMİŞTİR"

Video sosyal medyada kısa sürede gündem yaratırken, Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan konuya ilişkin bir açıklama geldi. Testlerin ücret karşılığı temin edildiğini ifade eden Sancak, "Sosyal medyada dolaşan bir videoda denediğimiz görülen ürün CCA Sağlık Hizmetleri'nden ücreti mukabili şirketimize temin edilmiştir. Aile ortamında deneme amaçlı yapılan testin videosu hiçbir amaç güdülmeden tamamen bilgim dışında paylaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

fuu:

parası olan rahat rahat yapıyor testini olmayanı hastaneden geri gönderiyorlar. zaten bu kadar çok tanınmış insanda çıkması testlere rahat ulaşabildiklerinden kaynaklı garibanın corona olduğundan bile haberi yok.

12
3
yanıtYanıtla
X:

gariban zaten gittiği yok, mecbur kalmayınca gelmeyin diyorlar garibanlara

yanıt5
yanıt2
NEOLACAK?:

AH ULAN AHH GÖZÜN GÖR OLSUN MEVKİ MAKAM PARA NOLACKA SONUMUZ HİÇ BİRŞEYLERİ OLMADIGI HALDE KORKUDAN TEST YAPIYORLAR HASTA OLANLARDA KAPININ ONUNDE KOVULUYOR ADELET ???

3
0
yanıtYanıtla
AÇIKLAMA BEKLİYORUM:

Bu testi parasını basıp alabiliyorlar mı? Dunyanın hıcbır ulkesınde boyle bir uygulama yapılmadı.

2
0
yanıtYanıtla
Yaziklar olsun:

Zenginin parası her yerde geçiyormuş demekki. Hastanede çalışan doktor koranavirus hastenesinde sonuç alabilmek için 4 gündür bekliyor. bu adam garanti olsun diye yanında 125 tane bulunduruyor . Zalimler için yaşasın cehennem

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title