Haberler
Güncelleme:

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

A Milli Takımımız, Andorra'yı Ozan Tufan'ın 89. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Futbolseverler de geçtiğimiz sezon Ozan'ı Alanyaspor'a transfer eden ve 24 yaşındaki oyuncuyu tekrar futbola döndüren Sergen Yalçın'a teşekkür etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

misafir:

sergen yalcin nicin bjk kulubunde teknik direktor degil annamiyorum eger avcidan daha iyi degilse biyiklarimi keserim

37
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Bende senelerce onu kendi kendime soruyorum ama gercegi kimse bilmiyor sergen besiktasa gelse onun dedigini yaparlarsa sampiyonluk kacinilmaz olur.

yanıt13
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEYİN Bİ SIRASI VAR DUR

yanıt4
yanıt0
CANMEN:

ARTIK AYKUT, SERGEN VE DIGER BU NESILIN EVLATLARIN öNü ACILMALI. . . AMA MALASEF BUNUN öNüNDE IKI CIDDI ENGEL VAR. . . BIRI F. TERIM, DIGERI S, GüNES. . . . SöMüRE SöMüRE VE GECMIS FILOZOFILERINI DAYATA DAYATA TüKETIYORLAR BIZLERI. . . .

11
13
yanıtYanıtla
zazaki:

aynen katılıyorum süpersin bro türk futbolunu bitiren terim ile güneş utanmadan birde ikiside 11 yabancıyla sahaya cıktılar onur gurur olsa o sahanın dibine girerlerdi türkiyenin iki güzide klübünü rezil ettiler geçmişine saygısızlık ettiler. . .

yanıt11
yanıt5
Büyük adamsın Fatih Terim:

ne Terimmiş arkadaş. ne kuyruk acınız varmış bee :)) konuşa konuşa bitiremediniz. Yer delinse Fatih Terimden bilceksiniz :)

yanıt3
yanıt1
gercekci:

Keske millilerin basinda SERGEN olsa.

19
3
yanıtYanıtla
FB:

Artık Sergen yavaş yavaş milli Takıma Hakikaten herkesin kabul ettiği TR nin en yetenekli Futbolcusuydu Milli takıma dinamizim getirir

19
0
yanıtYanıtla
zazaki:

ali koç beyde az mantık olsaydı sergeni alırdı onun istedigi takımı kurardı sergen daha başarılı olurdu. . .

17
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Aykut kocaman bir futbol fakiri. Çağ dışı futbol oynatıyor. Rakamlar ortada Konya galibiyeti unuttu. Hazır değiliz felan hikaye. Arsenal tothenham maçını hatırlayın. Adamların kondisyonu inanılmazdı İzlemekten yorulduk.

7
4
yanıtYanıtla
taraftar:

tesekkurler sergen hocam. kaybolan bir ismi turk futboluna tekrar kazandirdiniz

5
1
yanıtYanıtla
11:

ben tuttuğum takımda 1 yabancı futbolcu oynamasını dahi kabul etmezken 11 yabancıyla çıkılan bir maçı izlemem. yazık türk futbolcusuna yazık türk gençlerine. yazıklar olsun bu kuralı çıkaranlara. memnunmusunuz bir gs fb bjk yada herhangi bir takımın 11 yabancıyla maçını izlemeye. YAZIK YAZIK YAZIK YAZIK.

1
0
yanıtYanıtla
11:

maçlara 11 yabancıyla çıkan takımlar olduğu müddetçe türk gençleri körelmeye MAHKUMDUR. Milli takım dünya 3. cüsü olduğundan beri baktılar türk futbolcusu parlıyor, birileri tarafından kademeli olarak türk futbolunda yabancı oyuncu artışına gidildi. ve gelinen nokta ortaya türk futbol mili takımının andorraya bile rezil olduğu bir maç çıkmıştır. 4. yabancıdan sonra maç için aldığım tv aboneliğimi iptal ettirdim. artık hiçbir maça bakmıyorum özetler de dahil. tuttuğum takımı da bıraktım.

1
0
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

SERGEN ŞİMDİ DE YENİ MALATYASPOR''DA GÖKHAN TÖRE''Yİ PARLATIP TEKRAR TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRACAK BEKLEYİN GÖRÜN. . .

1
0
yanıtYanıtla
feminist Buse:

yav ne sergen yalçını mahallenin muhtarları muhtar babacuğuumm handan hanum diyen TEMEL o YAV

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ağacı sulamasan meyve vermez . . . Sergen bey suyunu bol etdi ve qarşılığında Ozan Tufan meyve vermeye başladı

0
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Sayin portal yönetimi. Lütfen rakip takimin adini kullanmayin gercekten utaniyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title