Haberler

Volkan Demirel, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel ve Sadık Çiftpınar, Trabzonspor'da ise kulüp görevlisi Gökhan Kandemir PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar 'talimatlara aykırı hareketi', Volkan Demirel, 'sportmenliğe aykırı hareketi' ve 'sportmenliğe aykırı açıklamaları' nedeniyle; Trabzonspor kulüp görevlisi Gökhan Kandemir ise 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 27.04.2019 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

VOLKAN DEMİREL

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu VOLKAN DEMİREL'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi ve "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca 30.04.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

SADIK ÇİFTPINAR

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu SADIK ÇİFTPINAR'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 21. maddesi uyarınca 28.04.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

GÖKHAN KANDEMİR

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü görevlisi GÖKHAN KANDEMİR'in 27.04.2019 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 30.04.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Sadık Çiftpınar Volkan Demirel Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

FUTBOL CAHILI:

SAYIN ALI KOC. AZIZ YILDIRIM GIBI , BEN BASKANKEN BU ORMAN KACKINI VOLKAN BU KULÜPTEN ICIRI GIREMEZ DEMEN LAZIM. TABII NE KADAR BASKAN KALICAN BU GIDISLE ODA BELLI DEGIL

9
2
yanıtYanıtla
FİKRET ORMAN:

vodafone arenaya kafes yaptırdım 50 m2 fener maçlarından önce volkanı burda muhafaza edeceğiz

3
4
yanıtYanıtla
SORU:

TEHDİT SUÇUNU İŞLEYEN VOLKAN DEMİREL ADLI SÖZDE FUTBOLCU HAKKINDA SAVCILIK NE ZAMAN SORUŞTURMA AÇACAK.

4
1
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

YA NE TTFye SEVK EDİYONUZ DOĞRUCA BAYTARA SEVK EDİN OLSUN BİTSİN ANCAK ORASI KURTARIR BUNU AHAHAHAAAAAAAAAAAAA

5
0
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

FENER KÜMEYE

3
1
yanıtYanıtla
ŞİKE UZMANI FENER:

ŞİKECİ FENER KÜME DÜŞER İNŞAALLAH. . !

3
1
yanıtYanıtla
FISTIK GİBİ CEZA:

CEZA OLARAK BU ADAMI BİR KAFESE KOYUP TRABZON CADDELERİNDE SABAH AKŞAM GEZDİRSİNLER. . !

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

TRABZONSPOR DAN DAHA FARKLI TEPKİ BEKLERDİK

3
0
yanıtYanıtla
Emrah koçak:

Son model evler Arabalara biniyosunuz, Amatör kümede bir gence yol göstermiyosunuz. Bide şikayet çisiniz ??????

2
1
yanıtYanıtla
TS club:

Bak volki tolki,bizim otobüste kovan yok,bizim otobüsün etrafında dolaşma! akıllı ol akıllı, ağa babalarına güvenme, Trabzon bir stadyum dan ibaret te değil

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title